Vriendinnen

Wie is de vriendin van Arjen Lubach?

Arjen Lubach vriendin

Arjen Lubach werd ontmaagd door Tanja Nijmeijer. Het is een groot mysterie of presentator Lubach momenteel überhaupt wel een vriendin heeft… Maar wat we wel weten is dat hij op negentienjarige leeftijd ontmaagd werd door FARC-strijdster Tanja Nijmeijer.

Arjen Lubach werd ontmaagd door Tanja Nijmeijer

Lang gingen daar al geruchten over rond, maar in 2015 doorbrak Lubach zijn stilzwijgen door zijn avontuurtje met Nijmeijer in gesprek met het Algemeen Dagblad te bevestigen. De presentator van Zondag met Lubach stelde toen: “Ik bood haar een slaapplek aan en van het een kwam het ander.

Ze zou een jaar naar Granada gaan en had even geen huis.” Het bleek dat Lubach een interessante kijk op de liefde had. “Er bestaat geen mal voor hoe je moet liefhebben. Er zijn heel veel tussenvormen. Maar het idee van een monogame, levenslange relatie, daar geloof ik niet in.” Ook vertelde hij er meteen bij dat hij geen kinderen wilde: “Ik hoef geen kinderen. Ik vind onze wereld geen plek om een kind aan toe te voegen.”

Janine Abbring was de vriendin van Arjen Lubach

Programmamaakster Janine Abbring werkt samen met Lubach en is bovendien een hele goede vriendin van de presentator. Aan de Nieuwe Revu liet Abbring een tijdje geleden weten dat de twee het ook in de liefde geprobeerd hebben. “We hebben ooit geprobeerd om een relatie aan te gaan, maar dat was gedoemd om te mislukken. Arjen is niet echt geschikt voor relaties. Was hooguit een knipperlichtrelatie. Maar daarvoor in de plaats is een stabiele en duurzame vriendschap gekomen.”

Lubach is volgens Abbring wat atypisch te noemen. “Arjen houdt wel van sociaal contact zolang aan zijn voorwaarden wordt voldaan. Hij vindt het gezellig als ik langskwam bij hem thuis. Maar dan kwam het erop neer dat ik beneden in zijn woonkamer zat te werken en hij op zijn zolderkamer dance maakte. Dat is Arjens definitie van ʻgezelligʼ. Hij vindt het heel fijn dat hij lekker kan werken en dat er beneden iemand zit met wie hij af en toe een kopje koffie kan drinken.”

Lubach kun je volgen via Instagram, Facebook en Twitter.