Sterren op TV

Heeft Willemijn Veenhoven een vriend?

Het lijkt erop dat Willemijn Veenhoven momenteel geen vriend heeft. De radio- en televisiepresentatrice, die samen met Erik Dijkstra één van de duo’s vormt die Eva Jinek op gaan volgen. is vermoedelijk dus vrijgezel.

Heeft Willemijn Veenhoven een vriend?

Willemijn Veenhoven heeft wel lang een relatie gehad. Ze had zelfs een grote tattoo boven haar billen, met de naam van haar toenmalige vlam. “Ja, toen ik aan vriendinnen vertelde dat ik boven mijn billen een tattoo had laten zetten gilde eentje: ‘Je hebt een aarsgewei'”, zei ze in De Nieuwe Revue.

Haar ex heeft al een nieuwe vriendin, en kampt met hetzelfde probleem. “Bij hem staat er heel groot: ‘Willemijn’. Nee, ik weet niet hoe zijn vriendin dat vindt!”

Willemijn Veenhoven radiopresentatrice

De in Amsterdam geboren Willemijn Veenhoven heeft haar vwo afgerond, maar stopte vroegtijdig met de daaropvolgende opleiding Rechten. Ze kwam bij de NCRV Radio terecht, belandde daarna bij 3FM en uiteindelijk BNN.

Willemijn was onder meer te horen in Radio1 Sportzomer en De Nieuws BV. Verder verscheen ze als tafeldame in De Wereld Draait Door en is ze het gezicht van het televisieprogramma De Vroege Vogels.

Willemijn Veenhoven één van de opvolgers van Eva Jinek

Na het vertrek van Eva Jinek naar de commerciëlen besloot de NPO om voor vijf presentatieduo’s ter opvolging te gaan.

Net als onder meer Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand, Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink en Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen vormen ook Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra een koppel.

Helaas zal er dus nog geen vriend apetrots thuis op de bank naar Willemijn Veenhoven kijken. Maar wat niet is, kan nog komen!