Sterren op TV

Wie is de vriend van Talitha Muusse?

Wie is de vriend van Talitha Muusse? Het is een vraag die vaak gesteld wordt sinds de Nederlandse onderneemster op zondag als presentatrice van de talkshow Op1, samen met Sven Kockelmann, te zien is. Ondanks al het succes op zakelijk gebied is Talitha Muusse echter nog vrijgezel.

Wie is de vriend van Talitha Muusse?

Talitha Muusse heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze specialiseerde zich in het onderwerp ‘duurzaamleiderschap van de millennial-generatie’. Na het afstuderen richtte Talitha als onderneemster de Duurzame Jonge 100 op: een platform voor en door jonge, duurzame ondernemers en professionals.

Zelf leerde ze vooral de kneepjes van het vak bij MVO Nederland. Eerst tijdens haar stage, daarna als projectmedewerker en tot slot als lid van de Raad van Toezicht. Ze werd daarmee de jongste commissaris van Nederland. Verder zet Talitha Muusse zich in voor de stichting Blikverruimers, een online opleiding voor jonge professionals die ook dromen van een carrière als commissaris, of als toezichthouder.

Onderneemster en presentatrice Talitha Muusse vrijgezel

Het moge duidelijk zijn dat Talitha Muusse een talentvolle en ambitieuze jongedame is. Toch scoorde ze op het gebied van de liefde nog niet, want getuige haar sociale mediakanalen heeft de Rotterdamse nog geen vriend. Haar moeder komt uit Peru, haar vader uit Nederland.

Talitha Muusse presentatrice Op1

In januari 2021 werd bekend dat Talitha Muusse de zondagen van talkshow Op1 mag gaan presenteren. In de maanden daarvoor was ze al een graag geziene gast aan tafel, nu mag ze zelfs de gesprekken gaan leiden aan de zijde van meesterinverviewer Sven Kockelmann. Wie weet levert alle aandacht op de nationale televisie haar uiteindelijk ook wel de aandacht van haar toekomstige vriend op!