Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 december 2020

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Wie is de vriend van Renée Fokker?

Wie is de vriend van Renée Fokker? De actrice en deelneemster aan Wie Is De Mol? 2021 is nog vrijgezel. Eerder had ze een relatie met collega-acteur Porgy Franssen, maar die strandde in 2019. Sindsdien heeft Renée Fokker nog geen nieuwe vriend gevonden.

Wie is de vriend van Renée Fokker?

Renée Fokker verklapte in september 2019 dat haar relatie met Porgy Franssen stuk was gelopen. Laatstgenoemde verliet nog de moeder van zijn drie kinderen voor Renée, maar toch bleek het geen eeuwige liefde te zijn.

Renée vertelde er over in het Yoga Magazine dat ze ‘na een moeilijke relatie die recent is gestrand middels een spirituele zoektocht op zoek gaat naar nieuw houvast’. Porgy en Renée werden op de werkvloer stapelverliefd en waren zeven jaar lang samen.

Porgy Franssen ex-vriend Renée Fokker

Eerder had Renée Fokker ook al een relatie met cameraman Tom Erisman. “Het was heel ingewikkeld. Tom en ik leerden elkaar in 1987 kennen bij de film Loos van Theo van Gogh. Tom woonde nog samen, ik ook”, blikte Renée al eens terug met interviewster Maria Goos.

“Ik wilde er in het begin ook niks mee te maken hebben: een man met drie kinderen, daar zit je als jong meisje niet op te wachten. Maar de liefde was zo sterk dat het alles overwon. En ik ben wel een beetje van: het loopt zoals het loopt, het is zoals het is. Eigenlijk heb ik nog nooit een jongen zonder geschiedenis gehad. Toen ik zestien was, had ik een vriend van 29 en die had ook al een kind.”

Happy single

Maar helaas is Renée Fokker inmiddels dus weer vrijgezel. “Ik doe nu veel dingen voor mezelf, om een beetje naar binnen te kijken. Heel leerzaam. Nu besef ik bijvoorbeeld dat ik behoorlijk geleefd ben. Ik was heel verlegen, maar ik merkte dat ik veel meer durfde als ik deed alsof ik iemand anders was. En dat iemand anders zijn, dat is een schild geworden.”

“Daar wil ik nu vanaf. Ik heb nu een fase bereikt waarin ik steeds dichter bij mezelf kom. Wat heb ik mezelf al die tijd aangedaan, denk ik nu. Waar ik op dit moment sta en wat ik wil, dat weet ik nog niet precies, maar ik leer eindelijk wel om ‘ns naar mezelf te luisteren.”

Renée Fokker in Wie Is De Mol? 2021

In december 2020 werd bekend dat Renée Fokker tot de deelnemers van Wie Is De Mol? 2021 behoort. Wie weet rolt er daarna wel een brief op de deurmat van een man die het wel ziet zitten om de nieuwe vriend van Renée Fokker te worden!