Sterren op TV
Vriend Peggy Vrijens

Heeft Peggy Vrijens een vriend?

Heeft Peggy Vrijens een vriend? Helaas is de Nederlandse stemactrice, die meedoet aan het jubileumseizoen van Wie Is De Mol?, momenteel níét gelukkig in de liefde. De laatste jaren heeft ze wel meerdere vriendjes gehad, waarvan ze er met één zelfs een kindje kreeg.

Heeft Peggy Vrijens een vriend?

Na haar breuk met haar ex-vriend zei Peggy Vrijens in juni 2013 in het Algemeen Dagblad: “Ik heb er 3 weken geleden een punt achter gezet. Ik heb er behoorlijk veel verdriet van. Ik wil niet op alle details ingaan, maar je moet het zoeken op het gebied van het stichten van een gezin. Daar denken we helaas verschillend over.”

“We hebben nog steeds goed contact met elkaar en ik sluit niet uit dat we ooit weer bij elkaar komen. Wellicht dat we op termijn meer hetzelfde over dingen denken.” Zoals gezegd onthulde Peggy Vrijens nooit de naam van haar oud-geliefde. “En zeker nu ben ik daar heel blij mee. Op deze manier kan hij de breuk in alle rust verwerken.”

Peggy Vrijens vrijgezel

Na de breuk met de grote onbekende kreeg Peggy Vrijens een relatie met Greg. In 2014 beviel ze zelfs van haar eerste kindje; dochter Anaïsa Anna Maria. In 2019 gingen Peggy en Greg echter uit elkaar.

Peggy Vrijens kandidaat in Wie Is De Mol?

In 2006 deed Peggy Vrijens nog mee aan Wie Is De Mol, die populaire spelshow van de AVRO. Helaas viel de (stem)actrice al vrij snel af, maar in het speciale jubileumseizoen van WIDM krijgt ze een tweede kans. Hopelijk gaat ze op het gebied van de liefde ook spoedig een nieuwe kans krijgen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Oh mijn allerliefste snuitje! Mien puupke! Wat een hoogtepunt vandaag. Haar eerste tandje eruit. Ik ben zo trots, wat wordt ze alweer groot. ????

Een bericht gedeeld door Peggy Vrijens (@peggyvrijens) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Challenge accepted ❤️#woman empowerment#womensupportingwomen#veerkrachtigevrouwen thanks @KimcPieters

Een bericht gedeeld door Peggy Vrijens (@peggyvrijens) op