Sterren op TV

Wie is de vriend van Patrick Martens?

Wie is de vriend van Patrick Martens? Dat vragen velen zich af, maar de presentator, acteur en deelnemer aan het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? is vrijgezel. Wel had hij in het verleden een relatie met Freek Bartels.

Wie is de vriend van Patrick Martens?

Het is inmiddels al weer ruim drie jaar geleden dat de relatie tussen Patrick Martens en musicalacteur Freek Bartels stuk liep. Ze zijn in totaal twee jaar samen geweest. “We hebben elkaar nooit gekwetst of pijn gedaan, dus hebben we het netjes kunnen afsluiten”, blikte Patrick Martens al eens terug in de Story.

Freek Bartels ex-vriend Patrick Martens

“We zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan en het contact is nog steeds goed. Dat is best bijzonder. Ik ben er erg blij mee. Hij is een ontzettend leuke jongen. Een verzoening? Nee, dat zit er op dit moment niet in.”

Een belangrijke oorzaak was de kinderwens van de acteur en presentator. “Het is ingewikkeld on als homoseksuele man aan kinderen te beginnen. Ik sluit een kind niet uit. Je zult mij nooit horen zeggen dat ik het per se níét zou willen. Mocht ik iemand tegenkomen met een kinderwens, dan sta ik daar zéker voor open.”

Patrick Martens in Wie Is De Mol?

Patrick Martens is bij de meesten bekend als hoofdrolspeler uit de kinderserie Zoop, en uit The Bodyguard. Hedendaags is hij te zien in onder meer Koffietijd.

Bovendien was hij in 2008 te zien in Wie Is De Mol?, maar helaas viel Patrick al snel af. Gelukkig krijgt hij in het jubileumseizoen van WIDM, in 2020, een tweede kans. Hopelijk gaat spoedig hetzelfde gelden op het gebied van de liefde!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#sunday #mood #✌????

Een bericht gedeeld door Patrick Martens (@patrickmartensofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#doetumijditweer ????☀️ _ #selfieshmelfie #shameless #feltcutemightdeletelater #boatlife ⚓️????

Een bericht gedeeld door Freek Bartels (@freekbartels) op