Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 januari 2021

Laatst Geüpdatet: 26 januari 2021

Wie is de vriend van Noortje Veldhuizen?

Wie is de vriend van Noortje Veldhuizen? Het is een veel gestelde vraag, nu de Nederlandse presentatrice en radio-dj steeds vaker op de buis te zien is. Helaas heeft ze ondanks haar zakelijke successen echter nog geen relatie: Noortje Veldhuizen is nog vrijgezel.

Wie is de vriend van Noortje Veldhuizen?

Noortje Veldhuizen zag voor het eerst het levenslicht in Rotterdam, in april 1995. Ze doorbracht haar jeugd in Amerongen, waar ze in de boeken door op de Wilhelminaschool. Daarna ging ze door voor haar vwo-diploma op het Revius Lyceum in Doorn. Een studie rechten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam maakte ze niet af, net als de studie politicologie op dezelfde uni.

Noortje Veldhuizen in De Krokante Leesmap en Laat op Vrijdag

Wel werd Noortje Veldhuizen in 2017 toegelaten op de BNNVara Academy, wat uiteindelijk resulteerde in een baantje als producer en co-host bij de 3FM Ochtendshow Sanders Vriendenteam. Ze werd er sidekick van Sander Hoogendoorn.

Verder presenteert ze aan de zijde van Marcel van Roosmalen en Roelof de Vries tweewekelijks de podcast De Krokante Leesmap, waarin tijdschriften gerecenseerd en besproken worden. Ook is ze de sidekick van Renze Klamer op de televisie in Laat op Vrijdag.

Noortje Veldhuizen in De Slimste Mens

In 2019 was Noortje Veldhuizen te zien in De Slimste Mens. Tijdens haar deelname aan de populaire kennisquiz werd eens gevraagd naar haar opvallende, kenmerkende stem. Toen legde de blondine uit dat ze anderhalve stemband heeft. Bovendien steekt ze wel eens een sigaretje op, wat ook niet bepaald helpt.

De JFK schreef over het liefdesleven van Noortje Veldhuizen al eens: ‘Als je de naam van de presentatrice op Google intikt, verschijnt al gauw de suggestie met haar naam plus het woordje relatie. Interessant, dus gingen we op onderzoek uit. Zonder succes, helaas. We weten niet of Noortje Veldhuizen een relatie heeft.’ Helaas is daar tot op de dag van vandaag niets aan veranderd; de beauty lijkt dus nog vrijgezel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Noortje (@noortjeveldhuizen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Noortje (@noortjeveldhuizen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Noortje (@noortjeveldhuizen)