Sterren op TV

Wie is de vriend van Nienke de la Rive Box?

Wie is de vriend van Nienke de la Rive Box? Een veel gestelde vraag, nu de presentatrice van onder meer Het Klokhuis en 3 Op Reis steeds vaker op de nationale televisie komt. Maar helaas lijkt het erop dat Nienke de la Rive Box nog vrijgezel is, al vindt ze dat zelf allerminst vervelend.

Wie is de vriend van Nienke de la Rive Box?

Dat Nienke de la Rive Box nog vrijgezel is, komt doordat ze het nooit zo heeft zien zitten om bijvoorbeeld op datingapp Tinder te beginnen. Dat vertelde ze eens in een interview met Het Parool. “Ik kijk vooral graag mee bij anderen, maar zelf word ik er onrustig van. Dat je elk moment wordt beoordeeld. En bij mij speelt toch ook wel mee dat ik het best a-relaxed zou vinden als ik een vader zou treffen die denkt: lachen, kan ik tegen mijn vrienden zeggen dat ik heb gedatet met het meisje van Klokhuis.”

Bovendien heeft Nienke ook geen kinderwens, dus er is verder geen ‘noodzaak’ om de liefde te vinden. “Wel zou ik graag willen ervaren hoe het is om zwanger te zijn. Ik heb in een dronken bui eens tegen een homostel gezegd dat ik wel hun draagmoeder wilde zijn. Het fenomeen dat er een baby in je buik zit, vind ik fascinerend. Maar ik vind het niet opwegen tegen het feit dat je vervolgens de rest van je leven dat kind moet opvoeden. Ik wil zeg maar wel de lasten, maar niet de lusten.”

Nienke de la Rive Box is nog vrijgezel

Het betekent niet dat Nienke de la Rive Box geen type of smaak heeft betreft mannen, want: “Ik hou van androgyn, van vrouwelijke mannen en van mannelijke vrouwen. Ik werd vroeger ook vaak verliefd op homo’s dus ik heb weleens in een dronken huilbui uitgeroepen: ik ben een lesbi die op homo’s valt. Heel mannelijke mannen en heel vrouwelijk vrouwen vind ik schattig, omdat het een soort karikaturen worden van wat ze zijn. Zoals van die toeristenmeisjes die door de stad lopen op hoge hakjes. Dan denk ik: ach meisje, why?”

Nienke de la Rive Box presentatrice Het Klokhuis en 3 Op Reis

Nienke de la Rive Box is in 1986 geboren in Nigtevecht. Ze studeerde op de toneelschool in Arnhem en begon ook een carrière als actrice, maar vandaag de dag zullen de meeste mensen haar kennen als presentatrice. Nienke de la Rive Box is namelijk in die rol te zien in onder meer Het Klokhuis en 3 Op Reis. Nu is het nog hopen dat ze spoedig een leuke vriend (of vriendin?) scoort, waarmee ze samen de hele wereld over kan reizen!