Sterren op TV
vriend Nejifi Ramirez

Wie is de vriend van Nejifi Ramirez?

Wie is de vriend van Nejifi Ramirez? Een veel gestelde vraag, want de knappe nieuwslezeres, presentatrice en verslaggeefster van het NOS Regio Journaal, AT5 en RTV Noord-Holland spat werkelijk van het beeldscherm. Toch vond ze de ware liefde ogenschijnlijk nog niet; Nejifi Ramirez lijkt nog vrijgezel te zijn.

Vriend van Nejifi Ramirez

Zoals de naam al doet vermoeden is Nejifi Ramirez niet helemaal Nederlands. Haar vader is namelijk Chileen, haar moeder Ecuadoriaans. Zelf is ze echter opgegroeid in Zwolle, waar ze op de Christelijke Hogeschool Windesheim studeerde. Haar stage was nog in het jeugdonderwijs, iets verderop in Holten, maar het hart van Nejifi lag altijd al in de journalistiek.

Ze deed dan ook een master in onderzoeksjournalistiek, geïnspireerd door de meester zelf Rob Wijnberg. Haar eerste job was als bureauredactrice bij SBS (Hart van Nederland) en via RTL belandde ze al snel bij RTV Noord-Holland én AT5, de regionale omroepen van Amsterdam en omstreken. Halverwege 2020 tekende ze bovendien een contract bij de NOS, waar ze het gezicht is van het NOS Regio Journaal.

Nejifi Ramirez in NOS Regio Journaal

Zelf schrijft ze over laatstgenoemde: “Het NOS Journaal Regio is een samenwerking tussen de NOS en de dertien regionale omroepen.” En Matthijs Nieuwenhuis, hoofdredacteur Bureau Regio bij de NOS: “De regionale omroepen staan samen met de NOS voor een betrouwbare en onafhankelijke publieke nieuwsvoorziening in Nederland.”

“De regionale omroepen en hun journalisten bevinden zich in de haarvaten van onze samenleving en wonen, werken en leven tussen ons publiek, waardoor we weten wat er leeft. Het mooie is dat we elkaar aanvullen en versterken door kennis, informatie en content uit te wisselen en samen te produceren.”

Nejifi Ramirez is nog vrijgezel

Al met al gaat het dus uitstekend met Nejifi Ramirez op werkgebied, maar betreft de liefde lijkt er nog geen succes te zijn geboekt. Op haar sociale mediakanalen is immers geen spoor te vinden van een potentiële vriend(in). Maar wie weet kan het feit dat ze voortaan zeer regelmatig op de nationale televisie verschijnt daar nog wel verandering in gaan brengen?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nejifi Ramirez (@nejifi)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nejifi Ramirez (@nejifi)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nejifi Ramirez (@nejifi)