Sterren op TV
Vriend Loiza Lamers

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 maart 2021

Laatst Geüpdatet: 4 januari 2023

Wie is de vriend van Loiza Lamers?

Wie is de vriend van Loiza Lamers? Lang wilde Loiza Lamers helemaal geen relatie, maar inmiddels staat ze daar wel voor open. Ze is hard op zoek naar een partner met wie ze haar leven kan delen!

Heeft Loiza Lamers een vriend?

Loiza Lamers heeft geen vriend, ze is nog single! Aanvankelijk gaf ze de liefde ook helemaal geen kans, zoals ze aan RTL Boulevard vertelt: “Het was eerst, tijdens mijn transitie, misschien ook onbewust, een beetje een muur optrekken.” Ze was er gewoon nog niet klaar voor! “Ik had nog teveel issues met mijn lichaam en ik moest dat eerst voor mezelf zien op te lossen. En nu heb ik een punt bereikt, waarop ik heel gelukkig ben met de dingen die ik doe en met mezelf. Ik zit goed in mijn vel.”

Nu is ze dus wel op zoek, maar haar toekomstige vriend moet wel aan een paar eisen voldoen: hij moet in ieder geval lang zijn. “Ik ben zelf ook 1.85, dus hij moet sowieso wel langer zijn. En het moet iemand zijn met heel veel ambitie. Ik heb zelf heel veel ambitie en het idee dat ik een man zou hebben die zegt: oké, ik zit wel thuis ga jij maar werken, daar krijg ik kippenvel van!”

Loiza Lamers model en televisiepersoonlijkheid

Loiza Lamers volgde in Arnhem de opleiding tot kapper en visagiste, alvorens ze zich opgaf voor Holland’s Next Top Model. In dat televisieprogramma werd ze de allereerste transgender. In 2005 werd ze echter al gevolgd voor een documentaire van Charlotte Hoogakker genaamd Van Lucas naar Luus, die haar transitie volgde.

Lees ook: Fee van der Meijs in Holland’s Next Top Model

Loiza Lamers vindt het jammer dat ze geen kinderen kan krijgen

Loiza Lamers vindt het ontzettend jammer dat ze niet op natuurlijke wijze kinderen kan krijgen. Tegen NU.nl zegt ze: “Naarmate ik ouder word, vind ik het jammer dat ik niet de keuze heb om wel of geen kinderen van mezelf te hebben. Als ik mijn vriendin zie met dat kleine wondertje in haar buik, dan koppel ik het niet meer alleen maar met dat kind waarin ik mezelf zag. Het is een godsgeschenk.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)