Sterren op TV

Eloi Youssef is de vriend van zangeres Lakshmi (+foto’s)

Wie is de vriend van Lakshmi? De zangeres, wiens volledige naam Lakshmi Swami Persaud luidt, heeft een relatie met Kensington-frontman Eloi Youssef. Op de sociale media en in interviews is was lange tijd niets over een relatie te vinden, maar in 2021 werd bekend dat Lakshmi Swami Persaud dus een muzikale vriend heeft.

Inhoudsopgave

Wie is de vriend van Lakshmi?

Lakshmi Swami Persaud is in 1993 geboren in Wijchen, nabij Nijmegen. Ze kreeg haar bijzondere naam als verwijzing naar de gelijknamige Hindoestaanse godin van licht, liefde en rijkdom. Haar vader is immers Surinaams-Hindoestaans.

Zangeres Lakshmi in De Wereld Draait Door en De Slimste Mens

In een interview op de website Ditjes en Datjes vertelt Lakshmi over haar jeugd: “Ik was vroeger heel verlegen, maar ook heel eigenwijs. Ondanks dat ik verlegen was, wist ik al wel dat ik later op het podium wilde staan. Ik was dwars op school en moest toen op zoek naar een nieuwe middelbare school. Op mijn 18e ging ik naar de Herman Brood Academie en op mijn 21ste had ik mijn eigen bedrijf.”

Haar doorbraak op de nationale buis kwam tijdens een optreden in De Wereld Draait Door, waar ze een imposante cover van ‘Zeg me dat het niet zo is’ van Frank Boeijen naar buiten bracht. Later was Lakshmi ook nog te zien in De Slimste Mens.

Haar passie ligt echter bij het maken van zogenoemde ‘pop-noire-muziek’. Daarover legt Lakshmi uit: “Het heeft iets mysterieus. Ik combineer electro-elementen met klassiek. In de band zit bijvoorbeeld een violiste. Ik probeer mensen mee te nemen in mijn muziek en heb gemerkt dat mijn doelgroep breed is: vanaf twaalf jaar en ouder.” Met haar muziek scoorde de al heel veel fans, maar een vriend leverde het haar nog niet op.

Lakshmi in Wie Is De Mol?

In december 2020 kwam de lijst met deelnemers aan Wie Is De Mol? 2021 naar buiten, en daarop stond ook de naam van zangeres Lakshmi. De ware liefde vond ze nog niet, maar gaat ze er in de populaire spelshow wél in slagen om de Mol te vinden? Helaas voor haar wist ze de finale niet te bereiken en bleek ze ook niet de Mol.

Songfestival

2021 bleek een bijzonder jaar voor Lakshmi, want in dat jaar werd ze ook genoemd als mogelijke afvaardiging voor Nederland bij het Eurovisie Songfestival.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LAKSHMI (@lakshmimusic)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LAKSHMI (@lakshmimusic)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LAKSHMI (@lakshmimusic)

Relatie met Eloi Youssef

Lakshmi is gelukkig in de liefde. Haar vriend luistert naar de naam Eloi Youssef, zanger van Kensington. Hun liefde lijkt in 2021 te zijn opgebloeid. In februari werd bekend dat de zangeres het voorprogramma van Keningston zou gaan invullen, in juni werd bekend dat Lakshmi zou gaan samenwerken met Eloi Youssef maar al snel werd duidelijk dat het meer dan samenwerken is: er is iets moois tussen hen opgebloeid. Ze schreef een nummer voor haar nieuwe vriend: Grow with you.

Eloi Youssef heeft al een kind met zijn ex. ,,In mijn grote droombeeld van vroeger zag ik mezelf aan het stuur van een auto. De vrouw van wie ik houd naast me en de rest van het gezin achterin. Op weg naar een glooiend berglandschap. Vrijheid en avontuur. Dat had ik graag aan mijn kind meegegeven”, vertelde hij aan het AD.