Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 januari 2021

Laatst Geüpdatet: 6 januari 2021

Wie is de vriend van Irem Lourens?

Wie is de vriend van Irem Lourens? Het is een veel gestelde vraag sinds de dochter van sportgoeroe Fajah Lourens doorbrak op de nationale televisie in de spelshow Hunted, maar helaas is er niets bekend over een geliefde aan haar zijde. Irem Lourens lijkt nog vrijgezel.

Wie is de vriend van Irem Lourens?

Irem Lourens is opgegroeid in Amsterdam. Ze studeert dan ook op de Hogeschool van Amsterdam. Qua uiterlijk lijkt ze sprekend op haar moeder Fajah Lourens, die van Irem beviel toen ze 19 jaar jong was. Bovendien heeft Irem net als moederlief een heuse ‘killerbody’.

Toen Irem zelf 19 was koos ze er voor om bij haar vader, met wie moeder Fajah niet meer samen was, te gaan wonen. “Irem woont sinds kort bij haar vader Saffet in Amsterdam”, bevestigde Fajah destijds in de Story. “Irem werkt in een restaurant waar haar vader dichtbij woont. Tot voor kort scooterde ze altijd tussen haar werk en Purmerland, waar ik woon. Maar dat werd toch wat veel. En een rustige plek als waar wij wonen is uiteindelijk ook niet heel geschikt voor iemand van Irems leeftijd.”

Irem Lourens dochter van Fajah Lourens

“Maar ik moet er inderdaad wel heel erg aan wennen dat ze niet meer bij mij woont. Vanaf haar puberteit weet ik niet beter of ze is er. Toen wilde ze echt alleen maar bij mij wonen. Dat vanwege de normale puberzaken maar ook vanwege de Turkse cultuur van haar vader. Daar hebben meisjes van die leeftijd toch wat minder vrijheid”, aldus Fajah Lourens. De vrijheid om een vriend te vinden heeft Irem wel, maar dat is helaas nog niet gelukt.

Look-a-likes met de nodige verschillen

In de Wendy legde Irem Lourens al eens uit dat ze ‘in veel op haar moeder lijkt, maar er ook grote verschillen zijn’. “Ik wil altijd honderd dingen tegelijk doen, en heb veel energie. Mijn moeder zegt: wees kalm, doe één ding tegelijk en praat rustig. Ik wil heel veel geld verdienen, om onafhankelijk te zijn, want dat geeft rust. Zij zegt: als je niet zoveel uitgeeft, hoef je ook niet zoveel geld te verdienen, dan heb je al rust.”

“Door mijn moeder heb ik wel veel zelfvertrouwen gekregen. Ze is de reden dat ik denk dat ik alles kan in mijn leven. Toen ik jong was, dacht ik echt dat ik kon zingen. Dat kwam door mijn moeder, haha! Die zei altijd: ‘O Fajah, je zingt zo mooi.’ Ze is heel complimenteus, zelfs als het niet zo goed is”, lacht Irem.

Irem Lourens in Hunted

In januari 2021 werd bekend dat Irem Lourens samen met onder meer moeder Fajah Lourens, Mocro Maffia-sterren Bilal Wahib en Oussama Ahammoud, actrices Birgit Schuurman en presentatoren Klaas van der Eerden en Dennis Weening meedoet aan de eerste VIPS-editie van Hunted. Helaas zit er nog geen vriend thuis op de bank om naar zijn vriendin en schoonmoeder te kijken, maar wie weet gaat Cupido spoedig toch raakschieten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Irem Lourens (@iremlourens)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Irem Lourens (@iremlourens)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Irem Lourens (@iremlourens)