Sterren op TV

Wie is de vriend van Christine Teunissen?

Wie is de vriend van Christine Teunissen? Veel volgers van de politiek vragen zich dit af nu Christinne aan een flinke opmars met/binnen de Partij voor de Dieren bezig is. Maar helaas lijkt het erop dat de senator van de PvdD nog vrijgezel is.

Wie is de vriend van Christine Teunissen?

Christine Teunissen zag in 1985 voor het eerst het levenslicht, in Leidschendam. In 2011 behaalde ze haar papiertje in Geschiedenis aan de Universiteit van Leiden, waar ze haar focus legde op sociale bewegingen. Haar eerste job was als persvoorlichter namens de Tweede Kamerfractie van de Partij voor de Dieren, waar ze als 2014 als raadslis aan de gang ging, en een jaar later werkzaam werd voor de Eerste Kamerfractie.

Christine Teunissen jongste kamerlid

Al snel kreeg Christine Teunissen de titel als jongste kamerlid van iedereen. De gemiddelde leeftijd was toen 58, terwijl Christine amper 30 was. “Mensen hebben mij wel gevraagd wat een jonge vrouw in de Eerste Kamer wil. Ik kan daar maar een antwoord op geven: revolutie.”

“Ik breng de gemiddelde leeftijd flink omlaag en dat is goed. Het is juist mooi als mensen met verschillende achtergronden en leeftijden in de Eerste Kamer zitten”, reageerde de politica destijds tegenover Omroep West.

Christine Teunissen senator Partij voor de Dieren

In november 2020 volgde het volgende hoogtepunt voor Christine Teunissen, toen ze als nummer twee achter lijsttrekker Esther Ouwehand op de lijst van de Partij voor de Dieren werd gezet. Het betekent helaas wel gelijk dat ze enorm druk is met haar werk, en eigenlijk helemaal geen tijd heeft voor (het vinden van) een vriend.

Christine Teunissen vrijgezel

Toen de Metro om ‘haar ideale date’ vroeg, zei ze dan ook: “Misschien wil ik te veel, maar door m’n werk heb ik heel weinig tijd voor familie en vrienden. Ik ben heel blij dat mijn oma’s er nog zijn, de ene is 95 en de ander 97. Een date met allebei m’n oma’s om te luisteren naar hun levenswijsheid, dat lijkt me geweldig, daar kom ik nu te weinig aan toe.”

Hopelijk slaagt ze er in de toekomst in om ondanks haar drukke baan als senator van de Partij voor de Dieren toch nog een leuke vriend te vinden!

Geplaatst door Christine Teunissen op Dinsdag 19 januari 2021