Sterren op TV

Wie is de vriend van Charlotte Nijs?

Wie is de vriend van Charlotte Nijs, de journaliste, presentatrice en politiek verslaggeefster namens Hart van Nederland? Het lijkt erop dat de blondine nog vrijgezel is, sinds een vervelende breuk met haar ex-geliefde.

Wie is de vriend van Charlotte Nijs?

Charlotte Nijs heeft een langdurige relatie gehad. Met de man in kwestie zag ze zich dan ook haar hele leven samenblijven, maar dat liep anders. In de Viva zei ze daar al eens kort over: “Ik ben maar een paar keer in mijn leven verliefd geweest, maar dan wel strontbakkes. Mijn verliefdheden duren lang en zijn heftig. Ik ben een trouw type, ook naar familie en vrienden toe.”

Ex-vriend Charlotte Nijs

De kans is aanwezig dat Charlotte Nijs de ware ooit zal treffen tijdens het uitgaan, want daar is de knappe journaliste gek op. “Op vrijdag- en zaterdagavond wil ik uit met mijn vriendinnen, dan komt de hele week eruit. Ik hou van feest, op pad gaan, muziek, dansen, uitgaan. Dat heeft er altijd ingezeten, die drang om even te knallen.”

Charlotte Nijs politiek verslaggeefster

Waar ze in ieder geval genoeg mannen voorbij ziet komen, is natuurlijk op de werkvloer in Den Haag. Daar houdt ze zich met haar kritische blik en ongeremd lef uitstekend staande tussen al het politieke geweld. “Toen ik net aan deze baan begon, werd ik heel vaak gewaarschuwd: Pas op, je bent een jonge, blonde vrouw in een conservatieve mannenwereld, dat kan weleens lastig worden. Maar die mannen moeten net zo goed voor mij oppassen, want ik laat me niet zomaar omver lullen.”

“In het begin hebben de politici ook allemaal toegegeven dat ze me een beetje hadden onderschat. Zij dachten: leuk, we gaan een gezellig kletspraatje houden en dan kwam ik, bám, toch ineens scherp uit de hoek.”

Met die werkwijze is Charlotte Nijs nog altijd erg geliefd bij de kijkers van haar werkgever, Hart van Nederland. Nu hopen dat er snel ook een man van haar onder de indruk is die daadwerkelijk ook háár hart weet te veroveren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Nijs (@charlottehvnl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Nijs (@charlottehvnl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Nijs (@charlottehvnl)