Sterren op TV

Heeft Celine Huijsmans een vriend?

Celine Huijsmans heeft geen vriend. De knappe radio- en televisiepresentatrice en nieuwslezeres, die mee gaat doen aan het programma Dancing on Ice, is momenteel dus vrijgezel. Even heeft ze een relatie gehad met de zeven jaar jongeren Joost Hofman, maar hier zette ze ook een punt achter

Celine Huijsmans heeft geen vriend

Celine Huijsmans heeft vier jaar lang een relatie gehad, van 2014 tot 2018. Toch liep het, tot verbazing bij mensen in hun directe omgeving, spaak. “Laten we zeggen dat het gecompliceerd is. Voor nu kan ik in elk geval al mijn tijd investeren in mijn carrière”, vertelde Celine al eens in de Story.

Ze trok bij haar ex in Amsterdam in, maar keerde ook na de breuk niet meer terug naar Den Haag: ze bleef in de hoofdstad van het land. Toch blijft de Hofstad haar favoriete plekje in Nederland.

“In Amsterdam zit ik centraal vanwege de vele televisieopnames, maar Den Haag voelt vertrouwd, ik ken elk plekje van de stad omdat ik hier ben opgegroeid. Den Haag is en blijft de stad waarnaar ik altijd zou terugkeren, waar mijn werk of mijn leven mij ook brengt.”

Celine Huijsmans nieuwslezeres Veronica Inside en Shownieuws

Celine Huijsmans is in 1985 geboren in Den Haag. Ze studeerde in Utrecht en begon daarna met werken als gezicht bij een belspel. Na jobs als voice-over en tekstschrijver, en een studie journalistiek, belandde Celine bij achtereenvolgend de omroepen WNL, NOS, SBS en ANP.

Sinds 2012 is ze nieuwslezeres bij Shownieuws, en sinds 2019 ook op de radio bij Veronica Inside, samen met onder meer Wilfred Genee.

Celine Huijsmans in Dancing on Ice

En Celine Huijsmans zal nog vaker op de televisie te bewonderen zijn, want ze behoort tot de deelnemers van het programma Dancing on Ice.

Helaas heeft ze geen vriend om trots te maken met haar kunsten op het ijs, maar gezien haar innerlijk én uiterlijk kan dat toch haast niet lang meer zo blijven!