Presentatrices Verslaggeefsters

Wie is de vriend van Carrie ten Napel?

Het is niet bekend of Carrie ten Napel momenteel een vriend heeft. De dochter van voetbalcommentator Evert ten Napel heeft wel twee kinderen, maar een mogelijke liefde houdt ze nauwkeurig bij de (sociale) media vandaan.

Heeft Carrie ten Napel een vriend?

Carrie ten Napel is in 1980 geboren. Ze zat op school De Slingerbos en volgde daarna de opleiding Toerisme, maar ging al snel voor een baan in de journalistiek, bij TV Oost.

Carrie ten Napel in Droomhuis Gezocht bij Omroep Max

Via TV Gelderland belandde de blondine vervolgens bij RTL, waar ze interviews deed voor het programma De Wedstrijden, alvorens ze in 2013 aan de slag ging bij FOX Nederland. Carrie was onder meer te zien in FOX Sports Centraal.

Tegenwoordig werkt Carrie bij Omroep MAX in Droomhuis Gezocht, en op de radio bij NPO Radio 1 in De Perstribune.

Carrie ten Napel dochter Evert ten Napel

Carrie ten Napel had een broertje genaamd Henk-Jan, maar die overleed al op erg jonge leeftijd. “Ik was vier jaar toen het gebeurde, Henk-Jan was bijna twee. We logeerden bij familie in Roermond, papa was naar PSV. Henk-Jan was de dag ervoor niet lekker. De volgende ochtend trof mama hem levenloos in zijn bedje aan”, vertelde ze al eens aan Televizier.

Een drama voor haar en natuurlijk ook voor vader Evert ten Napel, sportverslaggever en commentator bij FOX Sports. Betreft beroepskeuze en ambities viel de appel dus niet ver van de boom bij de familie Ten Napel.

Carrie ten Napel presentatrice talkshow na Eva Jinek

Carrie ten Napel is één van de presentatoren die het stokje overnemen van Eva Jinek, na diens vertrek naar de commerciëlen. Ze vormt een duo met presentator Charles Groenhuijsen.

Of de moeder van twee ook in het dagelijkse leven een man aan haar zijde heeft, maar dan op relationeel gebied, is dus onbekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag voor op weg: the hunebed highway the blues ingedoken. Met papa. 🥰

Een bericht gedeeld door Carrie ten Napel (@bacarriecola) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We gaan weg vandaag en krijgen zon! #dikkevettepech #vierdagenkouenregen #omgekeerdewereld #zoninnederland #regeningriekenland 🙄

Een bericht gedeeld door Carrie ten Napel (@bacarriecola) op