Sterren op TV

Wie is de vriend van Carola Schouten?

Wie is de vriend van Carola Schouten? De Nederlandse politica, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en viceminister-president namens de ChristenUnie heeft wel een zoontje, maar is niet samen met de vader er van. In januari 2021 verklapte Carola Schouten echter dat er wel een nieuwe liefde speelt.

Wie is de vriend van Carola Schouten?

Carola Schouten zag in 1977 voor het eerst het levenslicht, in ‘s-Hertogenbosch. Ze groeide iets verderop in Giessen op en hield daar sinds het overlijden van haar vader in 1985 de boerderij draaiende, samen met haar moeder en twee zussen. Toch trok ze tien jaar na het heengaan van vaderlief zelf naar Spangen in Rotterdam, want ze ging studeren aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Daarna ging ze aan de slag als beleidsmedewerker werk en inkomen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Carola Schouten kreeg kind van Israëlische minnaar

In 2011 debuteerde Carola Schouten in de Tweede Kamer, als opvolger van André Rouvoet. In haar portefeuille zaten Hoger Onderwijs, Justitie, Economie en Innovatie, Financiën en Pensioenen. Ze woont vandaag de dag nog altijd in Rotterdam, samen met een zoon. Diens vader is een Israëlische minnaar, waarover de Story destijds schreef: ‘Carola, die opgroeide in een strenggelovige Brabantse omgeving, raakte als begintwintiger in Israël zwanger na een passionele nacht met een man met wie ze geen relatie had; meer dan een minnaar werd hij nooit. Carola besloot bij terugkomst in Nederland haar kindje te houden.’

‘Van die beslissing kreeg ze geen moment spijt. Zoon Thomas is inmiddels zeventien jaar en de oogappel van zijn moeder. Samen wonen ze opmerkelijk genoeg in een voormalig bordeel, waarmee Carola bewijst dat het leven niet saai hoeft te zijn als je de christelijke beginselen nastreeft’, aldus het blad.

Nieuwe vriend Carola Schouten?

In januari 2021 gaf Carola Schouten toe dat er inmiddels een nieuwe ontwikkeling speelt op liefdesgebied. In het AD Magazine erkende de Brabantse politica namelijk: “Ik ga er alleen over zeggen dat ik inderdaad gelukkig ben met iemand.” Spannend, en wat is het haar gegund!