Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 maart 2021

Laatst Geüpdatet: 9 maart 2021

Wie is de vriend van Abbey Hoes?

Wie is de vriend van Abbey Hoes? De Nederlandse actrice, die twee keer een Gouden Kalf won voor rollen in Petticoat en Nena, is momenteel vrijgezel. Abbey Hoes, die dus geen vriend heeft, is deelneemster aan de spelshow De Verraders.

Wie is de vriend van Abbey Hoes?

Abbey Hoes zag voor het eerst het levenslicht in Rotterdam, maar groeide op in Mijnsheerenland, een dorpje iets verderop. Na kleine rolletjes in reclamespotjes brak ze uiteindelijk echt door in de tienerschooltelevisie SpangaS en daarna in 2012: Het Jaar Nul. Je zou haar ook kunnen kennen als hoofdrolspeelster in de thriller/dramaserie Nieuwe Buren, waarin ze met haar toenmalige vriend Tobias Kersloot een koppel speelde.

Abbey Hoes vrijgezel na breuk met ex-vriend Tobias Kersloot

Sinds de breuk met Tobias Kersloot is Abbey Hoes weer vrijgezel. “Relaties zijn nu even een ver-van-mijn-bed-show. Ik ben aan het onderzoeken wie ik wil zijn en hoe ik in het leven wil staan. Dat maakt me op dit moment heel happy. Eigenlijk ben ik nu heel erg verliefd op mezelf. Ik hoop niet dat het eng en arrogant klinkt. Maar het is wel even oké zo, zonder liefde”, vertelde ze al eens in de Grazia.

Het interview was tamelijk zeldzaam, want normaliter geeft Abbey Hoes weinig vrij over haar privéleven. “Ik heb gemerkt dat als je over je privéleven vertelt, dingen vaak uit zijn verband worden getrokken. En ik voel me er eerlijk gezegd ook fijner bij als ik het niet aan de grote klok hang. Ik kreeg vaak privéberichten als: ‘Joh, ik las dit en dat over jou…’, en dan gaven mensen hun mening. Terwijl het me helemaal niets kan schelen wat iemand in Limburg van mijn liefdesleven vindt. Vandaar mijn besluit om er niks meer over te zeggen. Nederland hoort het vanzelf wel als ik trouw of zwanger ben, of niet.”

Abbey Hoes in De Verraders

Abbey Hoes, die onlangs ook nog schitterde in de film Verliefd op Cuba, is in 2021 te zien als deelneemster aan de spannende spelshow De Verraders. Slaagt zij erin om de verrader binnen een grote groep BN’ers aan te wijzen? Of is ze het misschien zélf wel? Toch hopen we vooral dat Abbey Hoes in de nabije toekomst haar droomman weet te identificeren. En anders geniet ze nog maar even van haar leven als vrijgezel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES ???? (@abbeyhoes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES ???? (@abbeyhoes)