Sterren op TV
Voetballers maken jacht naar prijzen, maar wie heef de mooiste vrouw veroverd

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 20 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 20 juni 2023

Voetballers maken jacht naar prijzen, maar wie heef de mooiste vrouw veroverd

Het leven van een voetballer wordt door iedereen gezien als een droom. Veel geld verdienen, op vakantie gaan naar de meest sprookjesachtige plekjes en daarnaast veel aandacht van beeldschone vrouwen. Welke dames springen er bovenuit?

Inhoudsopgave

Mikky Kiemeney

Frenkie de Jong wordt gezien als één van de beste Nederlandse voetballers en maakt furore op het middenveld van grootmacht FC Barcelona, maar heeft ook buiten de lijnen veel succes.

Hij is samen met Mikky Kiemeney en zij is met recht een prachtige vrouw te noemen. De beeldschone blondine heeft ruim 1,5 miljoen volgers op Instagram en heeft haar succes weten te bezegelen met een kledingmerk.

De twee zijn al sinds hun tienerjaren een setje en na de doorbraak van De Jong in het Ajax-tenue maakte ook zijn bloedmooie wederhelft haar opwachting voor het grote publiek!

Rose Bertram

Ze is weliswaar inmiddels vrijgezel, maar de ex-partner van Gregory van der Wiel is ook een beauty! Rose Bertram is een Belgisch model en influencer, geboren op 26 oktober 1994 in Kortrijk, België.

Ze begon haar modellencarrière op jonge leeftijd en heeft gewerkt met verschillende gerenommeerde merken en tijdschriften, waaronder Sports Illustrated.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel hadden een relatie die publiekelijk bekend werd toen Gregory van der Wiel nog speelde voor Paris Saint-Germain en het Nederlands elftal.

Het koppel kreeg samen een dochter genaamd Naleya Rose. Ze is een tijdje geleden zelfs gekoppeld aan Franse superster Kylian Mbappé, maar tot een publiekelijke relatie is het nooit gekomen.

Yolanthe Cabau

Dit lijstje volstaat zeker niet zonder Yolanthe Cabau. Zij was de wederhelft van Wesley Sneijder, maar in 2019 besloten de twee tortelduifjes om hun relatie een halt toe te roepen.

Ze waren van 2010 tot 2019 getrouwd en hebben samen een zoon genaamd Xess Xava Sneijder. Na hun scheiding heeft Yolanthe haar meisjesnaam Cabau weer aangenomen.

Yolanthe heeft zowel in Nederland als internationaal bekendheid verworven. Ze begon haar carrière als actrice in Nederland, waar ze rollen speelde in verschillende televisieseries en films.

Ze heeft ook in Turkse films geacteerd, toen Wesley Sneijder uitgroeide tot nationale volksheld als speler van het Turkse Galatasaray.

Naast haar acteer carrière heeft ze als presentatrice gewerkt, waarbij ze programma’s als Expeditie Robinson en RTL Boulevard heeft gepresenteerd.

Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo is een Argentijnse model en de echtgenote van de bekende voetballer Lionel Messi. Zien Lionel Messi kennen elkaar al sinds hun jeugd.

Ze zijn opgegroeid in dezelfde buurt in Rosario en begonnen een relatie in 2008. Zij is echter niet het voorbeeld van het beeld van een voetbalvrouw, veel mensen zien de vrouwen als een soort golddiggers.

Antonela heeft namelijk gestudeerd aan de Universiteit van Rosario, waar ze haar diploma in tandheelkunde heeft behaald.

Naast haar academische prestaties heeft ze ook een succesvolle carrière als model gehad, waarbij ze heeft samengewerkt met verschillende merken en tijdschriften. Antonela en Lionel Messi zijn in juni 2017 in het huwelijk getreden.

Samen hebben ze drie kinderen: Thiago Messi Roccuzzo, Mateo Messi Roccuzzo en Ciro Messi Roccuzzo. Ze vormen een hechte familie en worden vaak gezien als een van de meest prominente koppels in de voetbalwereld.

De Argentijnse wereldkampioen wordt vanzelfsprekend veelvuldig genoemd in de media, maar tóch krijgen de twee lovebirds het voor elkaar om hun privéleven redelijk achter gesloten te deuren te houden. Chapeau!

Isa Clasener

Isa Clasener is de beeldschone vriendin van AZ-ster Dani de Wit! Na zijn jeugdopleiding doorlopen te hebben bij Ajax besloot de aanvallende middenvelder zijn geluk te beproeven.

De Alkmaarders, die Kansino als partner hebben gestrikt, hebben daardoor ook een schitterende voetbalvrouw op de tribune zitten tijdens thuiswedstrijden.

De knappe blondine heeft een eigen bedrijf en toont zich een ware ondernemer en is zeker niet van plan om afhankelijk te zijn van de inkomsten van haar vriend.