Sterren op TV
Vlera Kida The voice Kids

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Vlera Kida in The Voice Kids

Vlera Kida is te zien in The Voice Kids. Vlera is veertien jaar oud en geboren in Nederland. Haar ouders zijn echter geboren in Kosovo, waar ze het niet altijd makkelijk hebben gehad. De ouders van Vlera zijn namelijk vanwege de oorlog gevlucht uit hun geboorteland. Vlera heeft dan ook een goed voorbeeld, want Dua Lipa heeft eveneens Kosovaarse ouders. Rita Ora werd zelfs in het Kosovaarse Pristina geboren.

Vlera Kida in The Voice Kids

Vlera Kida doet mee aan The Voice Kids. De veertienjarige Vlera weet precies waarom ze meedoet aan het programma. “Ik doe mee aan The Voice omdat iedereen altijd vind dat ik heel mooi kan zingen en toen zeiden ze: doe eens mee aan The Voice”, legde Vlera al uit. Ze droomt nu dan ook van een glamoureus leven in de spotlights. “Ik zou het heel leuk vinden om beroemd te worden. Je bent voor best veel mensen een voorbeeld. Je kunt je gevoel in liedjes stoppen en dat weer overbrengen, dat vind ik heel erg mooi eraan.”

Als Vlera ooit rijk en beroemd is, wil ze arme mensen helpen. Haar ouders zijn namelijk ook erg arm geweest. Een eerste stap zette ze met haar Blind Audition in The Voice Kids. Als ze rijk en beroemd is wil ze arme mensen helpen, want ook haar ouders zijn erg arm geweest. Ze koos voor Rolling in the Deep van Adele en kreeg de stoelen van Ilse De Lange en Ali B omgedraaid. Haar keuze ging uit naar Ilse De Lange.

Vlera Kida is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door ✰VK✰ (@vlerakida_) op