Sterren op TV
Vington The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 november 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Vington singer-songwriter in The Voice of Holland

Vington doet mee aan The Voice of Holland. De 25-jarige jongeman uit Suriname is voor de liefde naar Nederland gekomen en doet nu ook mee aan TVOH. Met het nummer The Book Of Love hoopt Gavin James de juryleden te overtuigen. Uiteindelijk krijgt hij het voor elkaar om zowel Waylon als Anouk voor zich te winnen. Al zijn ze het beide wel over één ding eens: Vington zal nog veel beter moeten in de volgende rondes. Vington kiest voor Anouk als coach.

Vington in The Voice of Holland

Vington heeft zich ingeschreven voor The Voice of Holland. De 25-jarige jongeman is afkomstig uit Suriname, maar tegenwoordig woonachtig in Utrecht met zijn vrouw en dochter. Al vanaf zijn achtste is Vington aan het zingen. Zijn passie voor zingen begon al op achtjarige leeftijd toen hij in de kerk liederen mocht laten horen.

We kunnen dan ook wel stelen dat muziek alles is voor Vington. “Het maakt me blij.” In TVOH zingt hij het nummer The Book of Love van Gavin James. Zijn keuze gaat na zijn Blind Audition uit naar Anouk.

Vington is een alleskunner

Vington is een echte alleskunner. Hij omschrijft zichzelf als singer-songwriter, muzikant en entrepreneur. Heel bekend is de goedlachse jongeman nog niet echt.

“Ik denk dat The Voice een hele grote springplank voor mij is om de wereld te laten zien dat ik heel goed kan zingen. Ik ben altijd al fan geweest van The Voice. In Suriname heb ik het ook op YouTube gevolgd”, aldus Vington. Hij is er in ieder geval in geslaagd om de Blind Auditions door te komen. Het is nu afwachten hoever hij gaat komen in TVOH.

Vington is te volgen via Instagram en Facebook.