Sterren op TV

Vincent Patty vriend van Roberta Pagnier, kok op 24Kitchen

Vincent Patty is de vriend van Roberta Pagnier, de televisiekok van 24Kitchen die eerder ook te zien was in Carlo’s TV Café. In 2018 beviel ze van haar tweede kindje: dochter Anna kreeg een broertje genaamd Milo.

Vincent Patty vriend Roberta Pagnier

Vincent Patty is inmiddels al enkele jaren de vriend van Roberta Pagnier. Net als zijn grote liefde kan Vincent, ook wel Vince genoemd, behoorlijk goed uit de voeten in de keuken. In een blog op de site van uitgeverij Carrera erkende Roberta zelfs al eens: “Volgens Anna maakt mijn vriend Vincent ondertussen net zo’n lekkere Amatriciana als mama, en dat wil wat zeggen!”

Vincent en Roberta hebben twee kinderen

Naast een prima kok is Vincent Patty natuurlijk ook de ware liefde en steun plus toeverlaat van Roberta, de chef van 24Kitchen. Na de geboorte van hun zoontje Milo schreef Roberta niet voor niets op Instagram dat hij haar ‘ontzettend heeft gesteund’, en dat hij ‘echt geweldig is’.

Roberta Pagnier is geboren in Amsterdam en heeft een Italiaanse moeder, die vanwege de liefde voor Roberta’s vader naar Nederland kwam. Helaas overleed haar moeder toen Roberta nog jong was, na een lang en slopend ziektebed. Wat ze in ieder geval van haar moeder heeft meegekregen, is de liefde voor de Italiaanse keuken.

Robert populair bij 24Kitchen

“Ik lustte geen aardappels, en ook de rest van de Hollandse pot vertikte ik te eten. Ik denk dat ik me afzette tegen mijn Hollandse afkomst, want ondertussen houd ik gerust ook wel van een stamppotje. Toen ik ging puberen besloot ik mezelf Italiaans te leren koken aan de hand van Italiaanse kookboeken, maar het zijn vooral de herinneringen aan het eten van mijn Italiaanse familie die me tijdens het koken hielpen. En dat is trouwens nog steeds zo”, vertelde Roberta openhartig. Daarom zien we haar bij 24Kitchen ook vooral in de keuken staan om lekkere pastaatjes te maken!

Tegenwoordig is ze dus stapelverliefd op vriend Vincent Patty. Roberta Pagnier verschijnt steeds vaker op de televisie, bijvoorbeeld bij 24Kitchen en Carlo’s TV Café, vaak onder toeziend oog van haar grote liefde!

© Instagram