Sterren op TV

Vincent Croiset vriend van Tina de Bruin

Vincent Croiset is de vriend van Tina de Bruin, een Nederlandse actrice, cabaretière en verslaggeefster van De Nieuwste Show. Tina is tevens te zien in het twintigste seizoen van Wie is de Mol?

Vincent Croiset vriend Tina de Bruin

Vincent Croiset is net als vriendin Tina de Bruin acteur. Zo vertolkte hij in 2007 de rol van rechercheur Bob Landschot in Goede Tijden, Slechte Tijden. Een jaar later verdween Vincent uit het script, nadat zijn personage achter de fictieve tralies belandde vanwege een poging tot moord op Rixt Leddy.

Verder was Vincent nog te zien in Gooische Vrouwen (gynaecoloog Van Engelen) en in diverse toneelstukken zoals De Batavia.

Vincent Croiset had een relatie met Tjitske Reidinga

In 2014 verbraken Vincent Croiset en actrice Tjitske Reidinga hun huwelijk. Ze hebben samen drie kinderen en speelden nog even samen in Gooische Vrouwen. Een jaar na de scheiding kreeg Vincent een relatie met Tina de Bruin, met wie hij in februari 2017 een zoontje kreeg.

Tina de Bruin actrice en cabaretière

Tina de Bruin maakte haar acteerdebuut in de musical Toon. Daarna stond ze nog op het podium in Hij Gelooft In Mij als Conny, de beste vriendin van Rachèl Hazes. Sinds 2012 is ze de zenderstem van TLC.

Tina de Bruin in Wie is de Mol?

Voortaan gaan we Tina de Bruin ongetwijfeld vaker terugzien op de buis. Ze is namelijk één van de kandidaten in het twintigste seizoen van Wie is de Mol?, opgenomen in China.

Acteren kan ze natuurlijk als geen ander, dus wie weet kan ze de andere deelnemers ook wel een loer draaien?

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik hou zo van deze man ❤️ik vind hem ook vaak super #iri vooral als hij doet alsof hij alles beter weet dan ik , of als hij naar voetbal kijkt en doet alsof hij naar me luistert, of dat als hij een zeer sporadische kater heeft dat die kater dan bijna anderhalve week duurt . En dat hij mij s’avonds drie keer op en neer naar de keuken laat lopen om diverse snacks voor hem te halen die hij ook in één keer bij me had kunnen aanvragen .Maar ik hou van deze man ❤️ #mooizo ???????? . . . #vincentcroiset #hubby #neuspeuteraar #lover #vader #liefde #love #daddy #instalove #mybaby #metznpet #man #beer #papabear #schat #myprecious #huggybear #hawaii #blouse #tropical #bandana #cockcap #shirt #lover #foodlover #foodist #❤️#vader #croiset

Een bericht gedeeld door Tina de Bruin (@tina10a) op