Sterren op TV
Viktor Verhulst presentator Love Island zoon Gert

Viktor Verhulst presentator Love Island

Viktor Verhulst is presentator van Love Island. De hunk heeft Vlaanderen de laatste jaren veroverd. Verrassend, want lange tijd had hij geen idee wat hij met zijn leven moest. Pas een paar jaar geleden ging de knop om en besloot hij net als zijn vader Gert Verhulst (bekend van onder meer Samson en Gert) de media-wereld in te gaan.

Viktor Verhulst presentator Love Island

Vktor Verhulst is de presentator van Love Island. Het liefdesprogramma krijgt een Nederlandse versie en Verhulst heeft de eer gekregen om als presentator aan de slag te gaan voor het programma. Toen Viktor gevraagd werd om voor Love Island aan de slag te gaan als presentator, heeft hij daar wel even over na moeten denken.

“Ik was enorm verrast, maar tegelijk ook gecharmeerd dat ze aan mij dachten. Ik dacht: ‘Ga ik dat wel kunnen, presenteren? Is dat iets voor mij?’ Ik heb dat nog nooit gedaan en ik heb daar ook niet naartoe gewerkt”, vertelde hij aan Het Laatste Nieuws. Toch besloot de 24-jarige presentator het aanbod te accepteren. “Zelf ben ik al verslaafd aan het origineel.”

Viktor Verhulst ex-vriend Marthe (K3)

Viktor Verhulst is de ex-vriend van Marthe De Pillecyn van K3. Viktor en Marthe waren sinds mei 2016 samen en in augustus 2018 ging de relatie voorbij. De twee vormden een bekend koppel in hun vaderland en ze werden zelfs verkozen tot ‘Mooiste Bekende Vlamingen-koppel’.

De twee maakten zelf via Instagram bekend dat hun relatie voorbij was. “Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven voort te zetten als goede vrienden. We hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst.”

Viktor Verhulst is te volgen via Instagram.