Sterren op TV
Viktor Ex on the Beach Double Dutch

Viktor Louka in Ex on the Beach Double Dutch

Viktor Louka is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Viktor is twintig jaar oud en heeft blond haar. Deze jongedame uit België wordt snel verliefd en dat zou weleens voor problemen kunnen zorgen in EOTBDD. Ze komt in het MTV-programma tenslotte in een villa vol andere dames en heren terecht die ook weer oog in oog komen te staan met hun exen.

Viktor Louka in Ex on the Beach Double Dutch

Viktor Louka is bekend uit Ex on the Beach Double Dutch. Deze twintigjarige jongedame uit Antwerpen valt erg op met haar blonde haren en groene ogen. Viktor is niet een alledaagse deelnemer aan Ex on the Beach. In tegenstelling tot veel andere dames is Viktor goedlachs, liefs en is ze soms zelfs een beetje verlegen. Ze heeft ook het idee dat ze soms net wat te naïef is.

Toch moeten we Viktor Louka zeker niet onderschatten. Onschuldig is ze namelijk zeker niet. Viktor is daarnaast ook een echt feestbeest, wordt snel verliefd en is snel jaloers. Een eigenschap die haar weleens in de problemen kan brengen in de villa. “Dat wordt nog best een uitdaging voor mijzelf en voor de andere dames in de villa.” Het is dan ook maar te hopen dat ze zich inhoudt in de villa. In het dagelijks leven houdt Viktor zich bezig met een studie Commerciële Economie.

Viktor Louka is te volgen via Instagram en Facebook.