Sterren op TV
Victoria Verstappen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2017

Victoria Verstappen de zus van Max Verstappen

Victoria Verstappen is de zus van Max Verstappen. Er gaat geen dag voorbij zonder dat Max wel ergens langskomt. En dat betekent gelijk dat zijn zusje Victoria ook heel erg vaak in de spotlights staat. Zelf werkt ze hard aan haar eigen carrière door te vloggen.

Scoort Victoria Verstappen een racevriendje?

Om die laatste vraag maar alvast te beantwoorden: het lijkt er niet op. Op Instagram pronkt zij wel met haar beste vriend, maar een beste vriend heet ‘een beste vriend’ om een reden en als het goed is, is er geen liefde in het spel. Het zou echter goed kunnen dat zij in het aankomende Formule 1-seizoen een eigen racevriendje op de kop slaat.

Victoria is namelijk erg betrokken bij de carrière van broer Max en bezoekt dan ook veel races. Onlangs zat zij zelfs zelf in een Formule 1-wagen, waarover ze zei: “Het was fantastisch! Vooral de bochten waren heftig, ik had moeite om mijn hoofd recht te houden. Twee rondjes waren voor nu ook wel lang genoeg, maar ik heb er echt van genoten!”

Victoria werkt ook aan haar eigen carrière

Victoria Verstappen gaat nog naar school, maar daarnaast is ze acht maanden geleden begonnen met vloggen. Haar video’s op YouTube doen het behoorlijk goed. 10.000, 11.000, 16.000 kijkers; het lijkt er toch op dat Victoria een aardig zakcentje overhoudt aan het vloggen. Méér dan de gemiddelde student met een bijbaantje, in ieder geval.

Door Max’ carrière bij achtereenvolgens Torro Rosso en Red Bull krijgt Victoria óók opeens ongewilde aandacht. Eerder vertelde ze daarover:  “Toen Max Formule 1 ging rijden, stroomde mijn Facebook ineens over met berichtjes van allerlei wildvreemde mannen.” Victoria kan niet meer gezellig met broer Max over straat, want iedereen wil wel een selfie met de beste Nederlandse racecoureur ooit!

Victoria Verstappen kun je volgen via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.