Sterren op TV
Vicky Andre Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Vicky en André uit Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Vicky en André zijn te zien in Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Felicia, de dochter van Vicky, besloot de hulp van dit RTL 4-programma in te roepen toen ze merkte dat de enorme schulden een steeds groter probleem worden voor het stel. John Williams stak André en Vicky de helpende hand toe, mét Annemarie van Gaal.

Vicky en André Dubbeltje Op Zijn Kant

Vicky en André hebben tijdens de opnames van Een Dubbeltje Op Zijn Kant een totale schuld van 30.125 euro. Deze schulden zijn grotendeels ontstaan in de vorige relatie van Vicky. Omdat zij al zeven jaar niet meer werkt, onder andere vanwege reumatische klachten, en André een tijd werkeloos is geweest waren de inkomsten erg laag. Inmiddels was André weer aan de slag gegaan en namen de inkomsten per maand toe tot 2000 euro per maand. Nog steeds was dat niet voldoende om de schulden af te lossen. Per maand wordt er namelijk 2210 euro uitgegeven. Een verschil van tweehonderd euro per maand dus.

Annemarie van Gaal hielp Vicky en André om een einde te maken aan de toenemende schulden. Zij verwonderde zich met name over de hoge pinkosten per maand. Iedere maand haalde Vicky uit Middelburg voor zevenhonderd euro briefjes uit de pinautomaten. Wat ze met dit bedrag deed bleef onduidelijk. Hoge kosten in de supermarkt worden er niet gemaakt. En ook kleding wordt er niet of nauwelijks van gekocht. Vicky en André bezoeken namelijk de voedselbank en kledingbank. Het mysterie van de zevenhonderd euro wordt niet opgelost op de bank, maar het zit de toen 41-jarige André niet lekker. Hij is erg geschrokken van dit enorme bedrag en probeert op onderzoek uit te gaan. Wat graafwerk valt echter al snel verkeerd bij Vicky. Het mysterie van de 700 euro wordt dan ook niet opgelost.

Hoe gaat het nu met Vicky en André na Een Dubbeltje?

Hoe het nu gaat met Vicky en André na de opnames van Een Dubbeltje Op Zijn Kant is moeilijk in te schatten. Wel zag het er richting het einde van de uitzending een stuk positiever uit voor het arme stel. De Zeeuwen zijn allebei op zoek gegaan naar andere en extra werkzaamheden. Vicky was bereid om weer een aantal uur per week te gaan werken, ondanks haar reumatische klachten. Vicky en André deden allebei een rijtest en kwamen hier met succes doorheen. Zodoende konden ze ingezet worden om te koerieren.

Ook werd in Een Dubbeltje Op Zijn Kant duidelijk dat Vicky en André schulden konden gaan aflossen. Ze hadden met succes bezuinigd en de inkomsten verhoogd. Per maand zou er tussen de 250 euro en 500 euro overblijven en daarmee kon de schuld van ruim dertigduizend afgebouwd gaan worden. Wel zou er door de 42-jarige Vicky afscheid genomen moet worden van de voedselbank, omdat ze daar nu te veel voor verdienen. Dat zorgde er weer voor dat de uitgaven iets zouden stijgen.