Sterren op TV
Veroni Leijnse Models in Cape Town model

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Veroni Leijnse doet mee aan Models in Cape Town

Veroni Leijnse doet mee aan Models in Cape Town. Het 23-jarige model is al langer aan de weg aan het timmeren als model, maar nu gaan we haar ook eindelijk op de tv zien. In Models in Cape Town zien we hoe een aantal vrouwelijke en mannelijke modellen werken aan hun carrière als model en wel in Kaapstad.

Veroni Leijnse in Models in Cape Town

Veroni Leijnse is te zien in Models in Cape Town. De blondine is geboren in Zoutelande en hoort bij VDM Model Management. Al vijf jaar is ze bezig met modellenwerk. Op de website van haar agency vragen ze zich af: ‘Komen de meest mooie dames niet uit de kleinste, meest afgelegen delen van het land?’ Ze is dan ook een echte beachbabe en houdt er erg van om haar vrije tijd te spenderen op de plek waar ze geboren is met de prachtige kustlijn.

Sinds haar carrière als model is Veroni al meerdere keren verhuisd. Ze is in steden als Milan, Parijs en Sydney geweest om te werken voor klanten als Guess en Versace. Het allerleukste aan haar modellenwerk vindt Veroni wel dat haar werk zo veelzijdig is. De ene keer is ze te zien in een muziek video en de andere keer staat ze in de Cosmopolitan. Veroni blijkt verder ook een sportief type, die graag wandelt en tennis speelt. Verder ontdekt ze graag nieuwe plekken, winkelt ze graag en is ze graag met vriendinnen. Veroni is ook graag met voetbal bezig, maar dat kon ze niet echt combineren met haar modellenwerk. Zo had ze al eens een blauw oog. Het voetballen heeft ze dan ook opgegeven.

Veroni Leijnse is te volgen via Instagram en Facebook.

Deelnemers Models in Cape Town: Cherie Fransen | Michelle Zwaal | Rien Welsink | Farrieda Smit | Bob Maarten van der Hoek | Montell van Leijen