Sterren op TV

Veranika Parmon vriendin van Rob Goossens

Veranika Parmon is de vriendin van Rob Goossens, mediadeskundige namens voornamelijk De Telegraaf en RTL Boulevard. Rob schreef ook een jaar lang columns over de mediawereld, maar stopte daar in december 2019 mee.

Veranika Parmon vriendin Rob Goossens

Over Veranika Parmon is op de sociale media niet heel veel te vinden. Ze heeft haar profielen keurig afgeschermd, misschien wel op aanraden van media-kenner en vriend Rob Goossens.

Wel weten we dat Veranika als data-analist werkzaam is bij de Binck Bank, en dat ze eerder onder contract stond bij onder meer Investion en de Telegraaf Media Groep: één van de huidige werkgevers van vriend Rob Goossens.

Rob Goossens bij De Telegraaf en RTL Boulevard

Rob Goossens wordt door de krant van wakker Nederland nog regelmatig ingezet als mediadeskundige, maar eind 2019 stopte hij wel met zijn wekelijkse column over de mediawereld.

“Ik zou hier natuurlijk een heel epistel over ‘wat vliegt de tijd’ kunnen tikken. In plaats daarvan gewoon een linkje naar mijn afsluitende column. Afsluitend? Ja, want de column bleek dit jaar hoofdzakelijk nacht- en weekendwerk. Dat was me te veel van het goede”, legde Rob uit bij zijn laatste stuk.

Felle kritieken van Johan Derksen en Angela de Jong

Rondom zijn optredens in RTL Boulevard kreeg Rob Goossens vaak veel kritiek. Zo zei collega Angela de Jong eens dat Rob een ‘flapdrol’ is, en reageerde Johan Derksen: “Dat meisje van het AD (De Jong, red.) schrijft dingen en dat zijn stukjes met kloten, maar die Goossen die imiteert haar min of meer, maar het is niks.”

“Het is niet hard, het is niet venijnig, het is niks, het hoort helemaal niet bij De Telegraaf. Die moeten een pisserige, azijnzeikerige columnist op die tv-wereld hebben.” Gelukkig houdt vriendin Veranika Parmon ondanks alles onvoorwaardelijk van haar Rob Goossens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

When in Borisov…

Een bericht gedeeld door Rob Goossens (@goosr) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Groetjes he

Een bericht gedeeld door Rob Goossens (@goosr) op