Sterren op TV
Veerle Soeters Curvy Supermodel

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Veerle Soeters in Curvy Supermodel

Veerle Soeters doet mee aan Curvy Supermodel. Veerle is één van de deelneemsters die nog niet echt ervaring heeft in de modellenwereld. Toch doet ze nu een poging om de titel Curvy Supermodel in de wacht te slepen. Ze behoort al tot de laatste tien kandidaten van het programma.

Veerle Soeters in Curvy Supermodel

Veerle Soeters doet mee an Curvy Supermodel. Ervaring in de modellenwereld heeft ze nog helemaal niet. In het dagelijks leven is ze bezig met haar studie marketing, communicatie en evenementen. In haar vrije tijd is ze werkzaam bij Custom Connect. Veerle is te omschrijven als creatief, eigenwijs, doelgericht, ondernemend en liefhebber van nieuwe uitdagingen. Ze hoopt het liefst internationaal te gaan werken, zodat ze veel van de wereld kan zien en verschillende culturen leert kennen.

Daniëlle is alvast tevreden over hoe Veerle eruit ziet. “Ze heeft niet super veel curves, maar ik vind dat ze een heel erg mooi lijf heeft.” Of haar lichaam haar ook ver gaat brengen, is natuurlijk nog even de vraag. Potentie om als Curvy Supermodel door het leven te gaan, heeft ze in ieder geval wel.

Veerle Soeters is te volgen via Instagram en Facebook.