Sterren op TV

Varenka Paschke de vrouw van Stef Bos

Varenka Paschke is de vrouw van Stef Bos, een Nederlandse zanger. Ze wonen samen in Kaapstad in Zuid-Afrika, het geboorteland van Varenka, en hebben daar drie kinderen. Ook bezitten ze een huis in Wachtebeke, in het Belgische Oost-Vlaanderen. Stef Bos is te zien in Beste Zangers 2020.

Varenka Paschka vrouw Stef Bos

Varenka Paschka en Stef Bos zijn in april 2009 getrouwd. Varenka is de kleindochter van de in 2006 overleden ex-premier en -president van Zuid-Afrika, Pieter Willem Botha.

Dat is niet gelijk iets om trots op te zijn, want Botha heeft lang het apartheidsregime in Zuid-Afrika in stand gehouden en weigerde ondanks een massale roep van het volk om gelijkheidsstrijder Nelson Mandela vrij te laten uit de gevangenis. Zelf is Varenka Paschke een kunstenares die onder meer de illustraties van ‘Stillewe’, een boek van man Stef Bos, maakte.

Varenka Pascha Zuid-Afrikaanse geliefde Stef Bos

De in Veenendaal geboren Steven ‘Stef’ Bos brak door met het nummer Papa, in 1991. Naast cd’s bracht Steven Bos ook zes boeken uit en is hij in 2020 te zien in het populaire televisieprogramma Beste Zangers. In aflevering 1, voor het duo Suzan & Freek, werd hij gelijk tot de ‘winnaar van de dag’ gekozen.

En dat terwijl hij lang twijfelde of hij überhaupt wel mee moest doen. “De laatste tien jaar heb ik zelf de regie in wat ik doe”, zegt Stef. “En ik vroeg me af wat mensen ervan zouden vinden, maar als je daar nog mee bezig moet zijn op mijn leeftijd… Mijn hoofd zei nee, maar ik heb uiteindelijk toch mijn buikgevoel gevolgd.”

Uiteindelijk deed hij het toch. Ongetwijfeld zitten zijn vrouw Varenka Paschke en hun drie kinderen wekelijks apetrots voor de buis!

Geplaatst door Varenka Paschke op Zondag 3 maart 2019