Sterren op TV
Vannessa Thuyns The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 november 2016

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Vannessa Thuyns van The Voice of Holland

Vannessa Thuyns is kandidaat bij The Voice of Holland. De zangeres debuteert op vrijdag 4 november in TVOH. Zingen is echter allang niet nieuw meer voor deze dame. Niets voor niets gaat ze met The 70s Unplugged de nodige theaters van Nederland door. Desondanks was er blijkbaar toch niet tijd over om ook de stap naar een bekende talentenjacht te zetten. Bij Giels Talentenjacht werd de 41-jarige zangeres uit Muiderberg niet gekozen.

Inhoudsopgave

Vannessa Thuyns TVOH

Vannessa Thuyns is één van de kandidaten van The Voice of Holland. In een promovideo zagen we deze zangeres al voorbij komen met haar Blind Audition bij The Voice of Holland. Het nummer waarvoor Vannessa heeft gekozen om voor de coaches te zingen, is Douwe Bobs Songfestival-nummer Slow Down.

Daarmee had ze de coaches al vanaf minuut één gewonnen. Met name Guus Meeuwis draaide enorm snel en ook Ali B, Sanne Hans en Waylon bleven niet achter. Sanne Hans vond het optreden van Vannessa wel wat weg hebben van Céline Dion. “De wereld is al bruut, maar kom maar bij mij om de wereld een beetje mooier te maken”, vertelde Guus Meeuwis in zijn commentaar. Thuyns zit in Team Meeuwis.

Vannessa Thuyns in de Battles

Vannessa Thuyns kreeg in het Philips Stadion te horen tegen wie ze het op mocht nemen in de battle-ronde van The Voice of Holland. De ervaren zangeres kwam oog in oog te staan met de nog jonge Zoë de Sanders. De coach gaf Vannessa en Zoë het nummer Promise Me van Beverly Craven mee.

En alhoewel je in eerste instantie zou verwachten dat Vannessa er met haar ervaring bovenuit zou steken, viel de keuze van Guus juist op De Sanders. Mede in verband met het toekomstbeeld dat Meeuwis voor haar zag.

Vannessa Thuyns The 70s Unplugged

Mocht je in de afgelopen tijd eens een optreden van The 70s Unplugged hebben bekeken, dan heb je Vannessa al horen zingen. Naast dat ze hard werkt aan haar EP Stuck in your Mind reist ze namelijk ook heel het land door om optredens te verzorgen met haar band. Ook heeft ze al de nodige theatervoorstellingen achter de rug en zagen we haar al als presentatrice voorbij komen. Of deze Singer-Songwriter er in slaagt om bij The Voice of Holland wel te overtuigen, is afwachten.

In 2016 deed ze tenslotte ook al mee aan Giels Talentenjacht en daar hoorde ze niet tot de uitverkorenen. Bij andere wedstrijden deed Vannessa het tot op heden beter. Zo won ze de HEMA Singer-Songwriter wedstrijd van 2015 en werd ze finalist bij de Chicklit schrijfwedstrijd van 2014.

Vannessa Thuyns is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Bekijk de andere deelnemers van Team Guus Meeuwis uit The Voice of Holland 2016 CPG | Rachel Kramer | Melany Sharon | John Vooijs | Mike Ott | Katell Chevalier | Annemarie Brohm | Stephanie van Rooijen | Nils Krake | Thijs Pot | Zoë de Sanders