Sterren op TV
Valentino Jeffrey Wammes Adam Zkt. Eva VIPS naakt

Valentino voor Jeffrey Wammes in Adam Zkt. Eva VIPS

Valentino gaat voor Jeffrey Wammes naakt in Adam Zkt. Eva VIPS. Toen deze 21-jarige jongeman de oproep zag van Jeffrey dat hij op zoek was naar een leuke man in zijn leven, besloot Valentino zich op te geven. Voor deze aflevering is het programma dan ook omgedoopt tot Adam Zkt. Adam VIPS.

Valentino in Adam Zkt. Eva VIPS

Valentino doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Valentino is 21 jaar oud, woonachtig in Den Haag en in het dagelijks leven nog een schoolganger. Hij volgt een MBO niveau 4-opleiding en wil accountant worden. Hij heeft echter ook een andere droom. “Ik zou graag een relatie willen, omdat ik nu toch al 21 ben.” Tot op heden is het voor Valentino nog niet gelukt in de liefde. Deels misschien ook wel omdat hij zich nog druk bezighoudt met zijn studie.

“Ik heb nog nooit een relatie gehad. Ik vind humor, sociaal, veel zelfvertrouwen belangrijke dingen in een man. Jeffrey ziet er goed uit, dat maakt me ook wel weer heel nieuwsgierig naar hoe zijn innerlijk is, hoe hij is. Ik hoop wel dat er tussen hem en mij gewoon een klik is.”

Valentino voor Jeffrey Wammes naar Filipijnen

Valentino is voor Jeffrey Wammes naar de Filipijnen vertrokken. Valentino is pas op zijn achttiende uit de kast gekomen. Het grootste verschil tussen de twee lijkt toch wel de lengte te zijn. Valentino is zo’n dertig centimeter langer dan Jeffrey Wammes. Daarnaast is Valentino ook nog eens negen jaar jonger dan Jeffrey Wammes, maar dat hoeft voor hem zeker geen probleem te zijn.

“Ik val sowieso wel op oudere mannen”, vertelde Valentino. “Ik denk dat hij mij beter moet leren kennen om te weten dat ik ouder in mijn hoofd ben dan ik in werkelijkheid ben.”

Valentino nam het in Adam Zkt. Eva VIPS op tegen Maurice voor Jeffrey Wammes.