Sterren op TV
Valentijn Munsterman Adam Zkt. Eva VIPS Kasia Dolkowska

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Valentijn Munsterman voor Kasia Dolkowska in Adam Zkt. Eva VIPS

Valentijn Munsterman zit voor Kasia Dolkowska naakt in Adam Zkt. Eva VIPS. Deze jongeman is afkomstig uit Leeuwarden, maar tegenwoordig woonachtig op Scheveningen. Tot op heden is het hem nog niet gelukt om de juiste vrouw voor zich te winnen en dus probeert hij het nu via een andere weg: Adam Zkt. Eva VIPS. Voor Kasia Dolkowska reist hij af naar een onbewoond eiland om te bekijken of het iets tussen ze kan worden. Niet te vergeten, ze zien elkaar volledig naakt en ze zijn niet helemaal alleen op het eiland. Ook Fitz hoopt het hart van Kasia te veroveren.

Wie is Valentijn Munsterman?

Valentijn Munsterman is in de zomer maandenlang te vinden op het Scheveningse strand, maar dat was vroeger wel anders. De Fries groeide op in Leeuwarden en verloor zijn hart aan sporten. Toen hij in 2012 moest kiezen voor een vervolgopleiding na de HAVO afgerond te hebben, kwam hij terecht bij de opleiding Sport Management aan de Hogeschool van Den Haag. Sindsdien woont de 26-jarige Fries ook in Den Haag. Vandaag de dag is Valentijn in de winter werkzaam als ski-/snowboardinstructeur en in de zomer op het Scheveningse strand. Daar kun je hem dan onder meer vinden bij de surfschool en achter de bar van de nodige gelegenheden.

Valentijn naakt in Adam Zkt. Eva VIPS voor Kasia Dolkowska

Valentijn is nu naakt te zien in Adam Zkt. Eva VIPS. Hij heeft zich ingeschreven voor Kasia Dolkowska, ook wel bekend als de Nederlandse Kim Kardashian. Van haar verwacht Valentijn wel het één en ander. “De eerste keer dat ik Kasia zag, vond ik het een hele interessante vrouw. Ook een soort van imponerende vrouw. Als je ernaar kijkt, dan denk je: Hè, dat is niet zomaar iets. Ik ben gewoon heel benieuwd wat daarachter zit.” Hij hoopt wel iets achter die façade te vinden. “Iemand die ambitieus is, een mooie kijk op het leven en dus verder gaat dan alleen de looks.”

Valentijn denkt te weten hoe hij Kasia voor zich kan winnen. “Met een beetje humor, gewoon gezellig. Het een beetje luchtig houden. Het is een vrij gespannen situatie. Je leert elkaar naakt kennen, dat is niet niks. Maar ik hoop gewoon op een hele leuke klik met Kasia, dat het gewoon gezellig wordt.” De eerste indruk van Kasia is in ieder geval goed. “Mooi lang haar en zo, een heel knappe man”, begon ze. Ook Valentijn is tevreden: “Ik ben toch wel een beetje onder de indruk.”

Valentijn Munsterman is te volgen via Facebook.

Valentijn Munsterman