Sterren op TV
Vajen van den Bosch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 7 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Vajèn van den Bosch is een natuurtalent

De negentienjarige Vajèn van den Bosch timmert al jarenlang aan de weg en dat heeft haar inmiddels al een CV opgeleverd om u tegen te zeggen. De voormalig deelneemster aan The Voice Kids is in de laatste jaren niet van het podium af te slaan. Ook op de tv komt ze steeds vaker voorbij. Na haar rol in Nieuwe Tijden heeft ze nu ook een rol in De Spa te pakken.

Inhoudsopgave

Vajèn van den Bosch in Nieuwe Tijden

De in Oijen geboren Vajèn van den Bosch is zangeres, musicalactrice, actrice en stemactrice. In de zomer van 2016 hebben we haar onder andere zien als actrice. Van den Bosch heeft namelijk een rol gekregen in de serie Nieuwe Tijden. Vajèn speelt Moon van Panhuys in de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden. Na één seizoen stopte Vajèn met haar rol als Moon. Judith Noyons nam haar taak daar over. Het is overigens niet de eerste keer dat Vajèn van den Bosch in een serie verschijnt. Tussen 2014 en 2015 kroop zij in de huid van Juliette Vrolijks in de serie SpangaS.

Vajèn van den Bosch als Dominique Vlieger in De Spa

Dat Vajèn van den Bosch nog lang niet klaar is met het uitbreiden van haar CV, is meer dan duidelijk. De jongedame heeft nu ook een rol te pakken in De Spa. In de latenight soap gaan we Vajèn zien als Dominique Vlieger. Dominique is in de serie een schoonmaakster, die graag overal informatie vandaan haalt om dat in haar voordeel te kunnen gebruiken. Nu ze hoofd van het team schoonmakers is, kan ze zichzelf zelfs toegang geven tot hotelkamers. Daar gaat ze ook zeker gebruik van maken.

Vajèn van den Bosch in musicals

Vajèn van den Bosch heeft in de afgelopen jaren zelden van haar rust mogen genieten. De veelzijdige jongeling speelde de hoofdrol in de musical Grease en kroop daarvoor dagelijks in de huid van Sandy. Ook speelde zij daar veelvuldig samen met Tim Douwsma en Ferry Doedens. Voordat Van den Bosch aan de slag ging bij Grease, had ze al een aantal andere musicals op haar naam staan. Zo zagen we haar ook al voorbij komen in onder andere The Sound of Music, De sprookjesmusical Klaas Vaak, Shrek en Mary Poppins. Binnenkort gaan we haar ook zien in De Gelaarsde Kat.

Vajèn van den Bosch in The Voice Kids

Vajèn, die al vanaf haar tiende in de schijnwerpers staat, deed in 2012 mee aan het populaire programma The Voice Kids. Van den Bosch schopte het onder coach Marco Borsato tot de finale van het programma, maar daar moest zij zich toch gewonnen geven. Fabiënne Bergmans ging er namelijk met de hoofdprijs vandoor.

Vajèn van den Bosch is te volgen via Twitter, Instagram en Facebook.