Sterren op TV
Urvin Monte Felix Jagtman GTST

Urvin Monte is Felix Jagtman in GTST

Urvin Monte is Felix Jagtman in Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze hunk heeft zich in de afgelopen jaren vooral bezig gehouden met het leven in het theater, maar met zijn rol in GTST laat Urvin zich nu ook weer aan het brede publiek zien. Nadat hij eerder te zien was in Onderweg naar Morgen, Voetbalvrouwen en finalist was in My Name Is Michael, is het nu tijd voor een terugkeer op de televisie. Na dertien jaar in het theater, is GTST het nieuwe podium van Urvin.

Urvin Monte is Felix Jagtman in GTST

Urvin Monte is de nieuwste hunks in GTST. Hij kruipt voor de nog altijd populaire serie in de huid van Felix Jagtman, een knappe sportcoach die het vizier vanaf het eerste moment gericht heeft op Lucas (Ferry Doedens). “Ik ben fitnessinstructeur. Felix is een hele krachtige jongen. Wat hij wil, krijgt hij. Dus als hij z’n zinnen erop heeft gezet, dan gaat hij er ook echt voor. Dat lukt hem aardig. Felix en Lucas op de set, de connectie daar, is eigenlijk wel heel goed. We hebben wel een chemie samen, dat is wel heel fijn”, zo stelde Urvin zijn personage Felix alvast voor.

Bij GTST kwam Urvin een gezicht tegen dat hij nog kende van het theater. “Ik ben blij dat ik Ferry had, daar kon ik me goed aan vasthouden. Nu ben ik drie weken bezig en ik denk dat ik het nu best wel onder de knie heb. Het is echt een sneltrein en iedereen praat en iedereen doet. Als een scène klaar is, is het ook gelijk weg. Daar moest ik eerst heel erg aan wennen, maar nu ik zelf rustig ben in mijn koppie, wordt de sfeer ook steeds leuker. Omdat ik gewoon veel relaxter ben en veel meer om me heen kan kijken”, vertelde Urvin.

Urvin Monte in het theater

Urvin Monte mogen we met recht een echte alleskunner noemen. Hij danst, zingt, speelt in musicals, televisie-series en zelfs in tv-reclames. Urvin gaat werkelijk niets uit de weg, maar de afgelopen jaren heeft hij zich toch vooral ontwikkeld als theater-man. Hij won al eens een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste mannelijke hoofdrol en heeft voorstellingen als Hairspray, Legally Blonde, Daddy Cool, Shrek, Dreamgirls en The Bodyguard allemaal afgewerkt. In laatstgenoemde musical speelde Urvin overigens samen met zijn zoon Daley. Hem en Jayden kreeg Monte met zijn vrouw Kim. Urvin produceert ook nog eens muziek en is in te huren als DJ.

Urvin Monte is te volgen via Instagram en Facebook.