Sterren op TV
Trudie Kooiman-Speksnijder vriendin Erik Jan Kooiman

Trudie Kooiman is de vrouw van Erik Jan Kooiman

Trudie Kooiman-Speksnijder is de vriendin en vrouw van schaatser Erik Jan Kooiman. De twee stapten in 2015 in het huwelijksbootje en zijn sindsdien onafscheidelijk van elkaar. De twee blijken zelfs dezelfde passie te hebben. In februari 2021 kregen ze een tweeling: dochter Nienke en zoon Thomas

Trudie Kooiman vrouw van Erik Jan Kooiman

Erik Jan Kooiman kennen we tenslotte als schaatser en ook Trudie heeft in de afgelopen jaren regelmatig de ijzers ondergebonden. Al is het duidelijk dat Trudie een stuk minder bekend is dan Erik Jan.

Trudie Kooiman is de trotse vrouw van Erik Jan Kooiman. Trudie is geboren en getogen in Lekkerkerk en woont daar vandaag de dag nog. Veel over wat ze in het dagelijks leven doet, is niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat Trudie een sportief type is en regelmatig op de fiets of op de schaatsbaan te vinden is.

Daarnaast is bekend dat de 28-jarige Trudie werkzaam is in het onderwijs als lerares. In 2015 stapte Trudie met Erik Jan in het huwelijksbootje en sindsdien is zij de trotse vrouw van de schaatser.

De ouders van Erik Jan Kooiman

Erik Jan Kooiman heeft zijn liefde voor schaatsen niet van een onbekende gekregen. De schaatser is namelijk de zoon van voormalig schaatsers Jan Kooiman en Ineke Kooiman-van Homoet.

Beide ouders slaagden er in het verleden in om Nederlands kampioen marathonschaatsen te worden. Tegenwoordig zijn ze regelmatig aanwezig bij wedstrijden van hun zoon.

Trudie Kooiman is te volgen via Instagram.