Sterren op TV
Trevor Zaalman House of Talent

Trevor Zaalman alias iAM in House of Talent

Trevor Zaalman, beter bekend onder zijn artiestennaam, doet mee aan House of Talent. De 24-jarige Trevor hoopt met zijn rapskills iedereen voor zich te winnen en erin te slagen om tot de laatste acht deelnemers te horenvan House of Talent. Alleen in dat geval mag hij tenslotte de komende tijd 24/7 aan zijn muziekcarrière werken.

Trevor Zaalman iAM in House of Talent

Trevor Zaalman, ook wel bekend als iAM, doet mee aan House of Talent. Trevor is 24 jaar oud en wordt omschreven als een rapper met superpower. Trevor is erg zelfverzekerd als het op zijn teksten aankomt en hij schrijft naar eigen zeggen dan ook alleen ‘the real shit’.

Met zijn muziek hoopt Trevor mensen te kunnen entertainen en inspireren. “Ik wil met mijn teksten die ik schrijf, mensen inspireren om hun dromen na te jagen. Ook wil ik ze laten weten hoe belangrijk het is om te genieten van het leven. Daarmee bedoel ik: omarm de momenten dat je zult falen en celebrate de overwinningen.”

https://www.youtube.com/watch?v=ZSGC_YX-5FY

Trevor Zaalman ijdel

Met Trevor Zaalman heeft House of Talent een ijdel mannetje in huis gehaald. Trevor alias iAM uit Den Haag is veel met zijn uiterlijk bezig. Het liefst volgt hij de nieuwe kledingtrends en blijft hij zelfs op de hoogte als het gaat om de laatste dancemoves.

Trevor heeft daarnaast nog een extra wapen: hij is veelzijdig. “House of Talent heeft entertainment nodig en ik ben één en al entertainment. Ik ben niet alleen een rapper, ik ben een hybrid. Ik kan ook zingen.” Of die veelzijdigheid hem gaat helpen in House of Talent, komen we snel te weten.

Trevor Zaalman alias iAM is te volgen via Facebook en Instagram.