Sterren op TV
marije-zuurveld-torsten-150x150

Torsten is de vriend van Marije Zuurveld

Torsten is de vriend van Marije Zuurveld, een Nederlandse vlogster, presentatrice en actrice die bekend is geworden via Youtube. De twee zijn al sinds 2017 een setje samen.

Torsten vriend van Marije Zuurveld

Torsten staat net als vriendin Marije Zuurveld graag voor de camera, maar dan vooral poserend als model. Met zijn blonde coupe is hij een opvallende verschijning. Verder werkt Torsten aan zijn weg als muziekproducer, onder de naam ‘Torrie’. In 2017 kreeg hij een relatie met de knappe Marije.

Marije woonde toen pas net een jaar in Amsterdam: ze komt zelf van oorsprong uit Leusden. “Ik durf me nog niet echt Amsterdammer te noemen. Ik voel me hier wel thuis, ik vind het veilig en fijn, maar ik weet niet of ik het recht heb om te zeggen dat ik Amsterdammer ben. Daarvoor ben ik er misschien nog te kort”, vertelde ze al eens aan Het Parool.

Marije Zuurveld woont in Amsterdam

In haar vrije tijd gaat Marije Zuurveld graag stappen; dikwijls samen met vriend Torsten en haar hechte vriendengroep. Bij voorkeur in de Jimmy Woo. “We gaan vaak met een grote groep vrienden op vrijdag. Ik heb meer uitgeprobeerd in de afgelopen jaren, maar dit is het leukst.”

“We worden weleens aangesproken: dat de club klachten krijgt en dat we iets rustiger moeten zijn. We zijn gewoon niet de types die met een drankje aan de kant gaan staan kijken. Wij pakken echt de dansvloer. Daarna eten we wat bij McDonald’s en blijft iedereen bij mij slapen”, lacht Marije.

Marije Zuurveld vlogster op Youtube

Marije Zuurveld werd bekend bij het grote publiek via Youtube. Inmiddels heeft ze op de videosite al meer dan 300.000 abonnees en op Instagram al meer dan 400.000 volgers.

In haar video’s komt vriend Torsten met enige regelmaat ook voor. Samen vertellen ze dan over hun dagelijkse leven, hun relatie en alles wat daar bij komt kijken. Een happy couple, dus!

Dit bericht bekijken op Instagram

Doe vandaag even allemaal een extra kusje of knuffel geven aan de mensen om je heen! ???? Happy vday schat

Een bericht gedeeld door Marije Zuurveld (@marijezuurveld) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy bday baby iloveyou????????

Een bericht gedeeld door TORRIE (@torrieidk) op