Sterren op TV
Tony van de Berkt 8Ball The Next Boy/Girl Band

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 september 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Tony van de Berkt is jurylid van The Next Boy/Girl Band

Tony van de Berkt is één van de juryleden in het programma The Next Boy/Girl Band. Hij is één van de mannen die op zoek gaat naar een gloednieuwe boyband. Daarbij valt het op dat Van de Berkt een zeer uitgesproken mening heeft, wat uiteraard ook nodig is om goed met talenten te kunnen werken. Ook de vader van dit kale jurylid van The Next Boy/Girl Band zou je kunnen kennen. Dat is Tony Berk.

Tony van de Berkt is jurylid The Next Boy/Girl Band

Tony van de Berkt is jurylid bij The Next Boy/Girl Band en niet voor niets zijn de makers van TNBGB terechtgekomen bij deze man. Tony is namelijk geen onbekende naam meer in de muziekwereld. Na jarenlange ervaring als directeur van platenmaatschappij 8Ball Music kunnen we wel stellen dat Van de Berkt van wanten weet.

In het programma The Next Boy/Girl Band wil hij dat dan ook graag overdragen aan de talenten. Mocht hij het echter niet in kandidaten zien zitten, dan schroomt hij ook niet om dat te laten weten. Een nieuw boyband lijkt dan ook wel in goede handen te komen bij 8Ball Music, dat onder andere al artiesten als DI-RECT en Miss Montreal heeft begeleid.

Tony van de Berkt is zoon van Tony Berk

Bij Tony van de Berkt, die ook nog bij Talpa heeft gewerkt, blijkt de liefde voor muziek er overigens met de paplepel ingegoten. De in Amsterdam woonachtige Van de Berkt is namelijk de zoon van Anton van de Berkt, die onder zijn pseudoniem Tony Berk naam maakte als radio-dj en platenbaas. Hij vergaarde onder andere bekendheid bij Radio Noordzee.

Dat Tony ook aan de slag zou gaan als een platenbaas, is dus misschien niet heel verrassend. Wat we verder nog weten, is dat Tony in het verleden op het Gemeentelijk Gymnasium in Hilversum heeft gezeten. Later studeerde hij aan de Universiteit van Amsterdam.

Tony van de Berkt is te volgen via Instagram.