Sterren op TV
Tony Star Adam Zkt. Eva

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 22 maart 2017

Tony Star alias Tony Wyczynski in Adam Zkt. Eva

Tony Star doet mee aan Adam Zkt. Eva. De veelzijdige Tony, ook wel bekend onder de naam Tony Wyzczynski en als Sterretje uit onder meer Oh Oh Cherso, leek nog niet eens zo heel lang geleden alles goed voor elkaar te hebben in de liefde, maar niets bleek minder waar. Nu is hij bereid om zich volledig bloot te geven om in Adam Zkt. Eva VIPS zijn droomvrouw tegen het lijf te lopen. Dat gebeurt echter wel volledig naakt.

Tony Star in Adam Zkt. Eva

Tony Star had in de afgelopen jaren alles goed voor elkaar. Hij had een relatie met Yildiz en het kwam zelfs tot een verloving van bijna twee jaar. Van een huwelijk kwam het uiteindelijk niet, want eind 2015 werd plots bekend dat het koppel een punt achter de relatie had gezet. Nu wil Tony toch wel weer graag aan de vrouw en mogelijk dat hem dat lukt in Adam Zkt. Eva.

In zijn oproep is hij alvast duidelijk. “Heey lieve dames, ik ben Tony en ik ben helemaal klaar voor de volgende uitdaging in mijn leven en daarom doe ik mee aan Adam Zkt. Eva. Ben jij single, blond, heb jij gevoel voor humor en kan je ook nog een klein beetje masseren? Meld je dan nu aan en misschien drinken wij dan wel binnenkort melk uit een kokosnoot, wel met je billen bloot”, klinken de woorden van Sterretje.

Tony Star tegenwoordig DJ

Tony Star hebben we weliswaar leren kennen in onder meer Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol, inmiddels is hij met zijn carrière een hele andere kant opgegaan. De Haagse Tony timmert hard aan de weg als DJ. Alhoewel we op Chersonissos al wat voorbij zagen komen van de DJ-kwaliteiten van Tony, ging het de afgelopen jaren steeds harder.

In zijn eigen studio in huis maakt Tony zijn muziek gereed. Onlangs kwam Sterretje nog voorbij bij Hoe Is Het Nu Met..? van RTL. Daarin verklapte hij toch wel weer graag op televisie te willen. “Ik zou nog wel programma’s willen doen, maar dan heb je het echt over programma’s als Expeditie Robinson”, aldus Tony.

Tony Star is te volgen via Instagram en Facebook.