Sterren op TV
Arjan Mos, Wessel Saarloos, Brigitte Koolen in De Rijdende Rechter

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Tonny en Helma Wijering tegen gemeente in De Rijdende Rechter

Tonny en Helma Wijering zijn te zien in De Rijdende Rechter. Ze nemen het op tegen de gemeente Losser, omdat ze van mening zijn dat de gemeente nu eindelijk eens in actie moet komen. Het gezin heeft namelijk verschrikkelijk veel last van grote esdoorns. Opmerkelijk genoeg zijn die bomen er 25 jaar geleden echter gekomen door de familie zelf. Het is de vraag of De Rijdende Rechter met meester John Reid een oplossing kan vinden.

Tonny en Helma Wijering in De Rijdende Rechter

Tonny en Helma Wijering nemen het in De Rijdende Rechter op tegen de gemeente. Liefst 25 jaar geleden verhuisde het stel naar een nieuwe woning en al gauw werd contact op genomen met de gemeente. De gemeente was toentertijd namelijk van plan om een trottoir te plaatsen naast het huis van Tonny en Helma, maar zij vroegen nadrukkelijk om een groenstrook zodat er niet zoveel inkijk zou zijn in hun woning.

Nu, 25 jaar later, hebben ze echter enorm veel last van twee grote esdoorns die in de groenstrook geplaatst zijn. Het koppel wil dan ook dat de bomen gekapt worden, maar tot op heden zijn ze daar nog niet uitgekomen met de gemeente. Kan John Reid de zaak oplossen?

De Rijdende rechter in de afgelopen weken
➡ 
Maurice van der Bijl en Ethol Roozendaal in De Rijdende Rechter
Familie Zwiers en Familie Lebsk in De Rijdende Rechter
Yilmaz en Orazio in De Rijdende Rechter
Dirk Verus, Martin Vos en Rian van Sijll in De Rijdende Rechter
Familie Juffer en Van de Brug in Hard tegen Hard
➡ Monique en Adama tegenover Ralf en Leonie: Noaberschop op de schop
➡ Wiel van Herten en Lenie en de bromtoon