Sterren op TV
Tomas Ordas Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Tomas Ordas de Litouwse kippenslachter in Idols

Tomas Ordas is een opvallende verschijning in Idols 2017. De jongeman uit Litouwen leeft in Nederland en wil een artiest worden. Zangles, fotosessies en opgenomen nummers op YouTube. Alles is aanwezig, maar een goede stem lijkt het probleem.

Tomas Ordas de kippenslachter

Tomas Ordas is een 24-jarige kippenslachter uit Litouwen. Inmiddels leeft hij vier jaar in Nederland.  “Ik ben hier vandaag omdat ik Idols wil winnen. En een grote ster worden, misschien wel in Europa. Het leven is een spel en ik ben de beste speler in de wereld.” Gezien zijn fotoshoots en muziekopnames is duidelijk dat hij dit allerminst als een grapje ziet.

Momenteel werkt Tomas dus als kippenslachter en legde bij Idols fijntjes uit hoe dat in zijn werk gaat. “Ik steek de kip drie keer met een mes en dan haal ik het vlees eraf. Medelijden met de kippen heb ik niet. Werk is tenslotte werk.”

Tomas Ordas zingt Hello van Adele bij Idols

Na een flinke spraakverwarring met de jury kwam iedereen erachter dat Tomas het nummer Hello van Adele ging zingen en de kippenslachter begreep na enige omweg ook dat hij mocht beginnen. De jury had tijdens zijn auditie vooral moeite om de lach in bedwang te houden. Ronald Molendijk opende vervolgens het bal. “Het leek wel de Mr. Bean Remix van Hello. Het klonk als Mr. Bean die Hello van Adele probeerde te verkrachten.” Jamai bracht het iets vriendelijker. “Ik heb noten gehoord die ik nog nooit eerder heb gehoord. Het was gewoon niet goed.”

Geniet door op YouTube

Opgeven staat niet in het woordenboek van Tomas Ordas, zo werd wel duidelijk na zijn uitschakeling bij Idols. “Volgend jaar kom ik terug. Ik ga beter oefenen en dan kom ik weer.” Hij maakt er dan ook serieus werk van. Onlangs stond hij al in een opnamestudio, heeft fotosessies achter de rug en een eigen YouTube-kanaal om zijn zangkunsten te laten horen.

https://www.youtube.com/watch?v=bXfjEbInZOk

https://www.youtube.com/watch?v=LkeclE-BOSA

Tomas Ordas van Idols is te volgen op Facebook en Twitter.

#loveyouall

Geplaatst door Tomas Ordas op maandag 17 oktober 2016

Great #photoshoot big thanks @Rositaphotograph

” Thinker path ” #2016 #Lithuania
#singer #photos #photography #vocal #singing #new #idols #tv #show ????

Geplaatst door Tomas Ordas op woensdag 9 november 2016