Sterren op TV
Tomas Grootveld

Tomas Grootveld in SOS: Survival of the Sexes

Tomas Grootveld heeft er samen met zijn vriendin voor gekozen om in 2016 mee te doen aan het nieuwe RTL-programma SOS: Survival of the Sexes. De student, die via zijn eigen website regelmatig prachtige kiekjes, video’s en graphic design’s plaatst, zal 21 dagen lang moeten overleven in de jungle van Nicaragau zonder water, zonder eten Ă©n zonder telefoon.

Tomas met Anne in SOS: Survival of the Sexes

Het is de bedoeling dat Tomas het in het programma onder andere op gaat nemen tegen zijn vriendin Anne. Zes stellen zijn namelijk opgesplitst. Het levert een mannen-groep en een vrouwen-groep op.

De deelnemers die de tussentijdse stemrondes overleven, nemen uiteindelijk plaats in de finale van Survival Of The Sexes. Net zoals zijn mede-deelnemer Koen Brouwer, blijkt ook Tomas verloofd te zijn.

De in Nederland geboren student is dol op professioneel kunstenaar Anne Dijkstra, die op haar beurt in Port Vila, Vanauta is geboren. Tegenwoordig woont het stel in Nederland, maar trekken zij er regelmatig op uit om de wereld te verkennen.

Tomas in het dagelijks leven

Niet voor niets houdt de veelzijdige Grootveld van avonturen en het buitenleven. Anne is overigens de eigenaar van Second Lagoon. De inmiddels 26-jarige Tomas studeert Media, informatie & communicatie.

Daarnaast omschrijft hij zichzelf als een creatieve en avontuurlijke media-expert, die zich gespecialiseerd heeft in digitale storytelling. Als freelance digital storyteller is hij onder andere bezig voor Sea Stories. Bovendien blijkt hij sportief te zijn, want Tomas geeft surfles bij Surfschool Zandvoort.

We kunnen dus wel stellen dat deze hunk een echte surfdude is. Tomas kan overigens ook een aardig woordje Engels spreken en schrijven. Hij zat drie jaar op het tweetalig VWO, maar slaagde uiteindelijk op de Havo.

Tomas Grootveld is te volgen op Instagram.