Sterren op TV
Tom Thailand Veel Liefs uit Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Tom uit Thailand in Veel Liefs uit Holland

Tom uit Thailand doet mee aan Veel Liefs uit Holland. Tom heeft het prima naar zijn zin in Bangkok. Voorheen was hij nog woonachtig in China, maar sinds december is hij verhuisd naar Thailand. De Thaise vrouwen bevallen Tom echter niet zo en hij hoopt nu dan ook via Veel Liefs uit Holland een leuke Nederlandse vrouw aan de haak te slaan.

Tom in Veel Liefs uit Holland

Tom is te zien in Veel Liefs uit Holland. Tom is 31 jaar oud en inmiddels al acht jaar niet meer woonachtig in Nederland. Hij koos er eerst voor om zich als ondernemer te settlen in China, maar sinds afgelopen december heeft hij dat land ingeruild voor Thailand.

Vanuit Bangkok is Tom nu druk bezig met het verkopen van insectwerende kleding voor zwangere vrouwen en kinderen. In een kantoor zit hij echter niet vaak. Veel doet hij gewoon vanaf zijn telefoon.

Tom zoekt Nederlandse vrouw

Tom heeft het prima voor elkaar in Bangkok, maar wil zijn avonturen nu toch ook wel graag delen met een leuke vrouw. Hij heeft echter gemerkt dat de vrouwen in Thailand zich onderdanig gedragen en het hen vooral gaat om geld. Tom is niet op zoek naar zo’n vrouw, maar wil graag een vrouw met een eigen wil.

In Veel Liefs uit Holland zoekt hij dan ook een vrouw die ‘hard to get’ gaat spelen. “Ik zoek een partner in crime, samen op avontuur en plezier hebben.” Hij vindt het geweldig als een vrouw lekker vrolijk is, spontaan en slim. “Zodat je samen na kunt denken over dingen en kunt sparren. Dat trekt me aan.”