Sterren op TV
Tom van Kessel Fabian Nieuwe Tijden

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 december 2017

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Tom van Kessel is Fabian in Nieuwe Tijden

Tom van Kessel is Fabian de Leeuw in Nieuwe Tijden. De 23-jarige acteur is één van de nieuwe gezichten in het derde seizoen van de serie. Buiten de soapserie blijkt Tom ook nog niet heel bekend te zijn. Het is echter niet ondenkbaar dat de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden een mooie springplank wordt naar nieuwe klussen voor Tom.

Tom van Kessel als acteur

Tom van Kessel weet al van jongs af aan dat acteren echt zijn ding is. Als je zijn fotoboeken van vroeger zou bekijken, zou je al snel merken dat het acteren er toen al in zat. Dat hij op zesjarige leeftijd terecht kwam bij verschillende toneelclubjes en cursussen ging volgen, was dan ook geen grote verrassing. Pas sinds 2005, toen Tom te zien was in Knetter, drong het pas echt tot hem door dat hij acteur wilde worden.

Sinds die rol heeft Tom een aantal rolletjes gehad. De voormalig student aan de Film Actors Academy had onder meer een rol in Brasserie Valentijn, Dorsvloer vol confetti en Arjuna. Ook draaide Tom zijn hand niet om voor reclamespotjes, waardoor hij onder meer te zien is geweest in reclames van Croma.

Tom van Kessel in Nieuwe Tijden

Tom van Kessel kruipt voor Nieuwe Tijden in de huid van Fabian de Leeuw. Nieuwe Tijden is een spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden en speelt zich af in een studentenhuis in Utrecht. Dat studentenhuis is inmiddels toe aan nieuwe inwoners en Fabian is één van de studenten die een poging doet om een plek te bemachtigen.

Hij zal daarvoor wel de strijd aan moeten gaan met twee andere nieuwelingen: Fleur (Roos Netjes) en Kubus (Nienke Eijkens). Wie er uiteindelijk met de vrije plek in het huis vandoor gaat, komen we te weten in Nieuwe Tijden seizoen 3.

Tom van Kessel is te volgen via Instagram en Facebook.