Sterren op TV
Tom de Visser Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 mei 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Tom de Visser uit Idols is een echt talent

Normaliter vormt Tom de Visser bij optredens een duo Mitch Boef, maar aan het televisie-programma Idols besloot het tweetal los van elkaar deel te nemen. De singer-songwriter, die afkomstig is uit Uden, blijkt een waar talent te zijn. De 21-jarige Tom gaat namelijk geen enkel muziekinstrument uit de weg.

Tom de Visser is nog student

Tom hoopt in de toekomst aan de slag te gaan als singer-songwriter en heeft daar bij zijn studiekeuze dan ook rekening mee gehouden. De talentvolle zanger studeert namelijk aan de popacademie van Enschede. Zijn verhuizing naar Twente zorgde ervoor dat de samenwerking met Mitch op een lager pitje kwam te staan.

Voor Tom is het niet de eerste keer dat hij een auditie heeft gedaan. In het verleden deed hij als duo mee aan een andere talentenjacht, namelijk X-Factor. Daar schopte het tweetal het tot de laatste vijftig kandidaten. In Idols kwam De Visser al veel verder. Tom, die zijn dagelijks leven ook verwerkt in Youtube-filmpjes, behoort namelijk tot de laatste acht kandidaten en is daardoor door naar de live-shows.

Tom de Visser in Idols

Nog voor de live-shows ging Tom een duet aan met mede-deelnemer Thijs Roseboom. Het tweetal bracht het nummer It Takes Two van Rod Stewart en Tina Turner ten gehore. Ook ging Tom al langs bij Jasper Leijdens van 3FM. Op zijn eigen Youtube-account laat Tom, die al van jongs af aan bezig is met muziek, regelmatig covers horen.

Ook maakt hij sinds kort eigen nummers. Daarbij gaat hij geen instrument in de weg. We zien hem vooral met gitaar en achter zijn piano, maar daarnaast kan hij ook uit de voeten met de mondharmonica en de ukelele. Tom de Visser lijkt zijn zangkwaliteiten overigens niet van een vreemde te hebben, zo kunnen we op Youtube ook een filmpje vinden waarop hij een cover doet samen met zijn moeder Marga.

Wil je meer te weten komen over Tom de Visser? Dat kan via Instagram, Facebook, Snapchat en Twitter.