Sterren op TV
Tobias Kersloot acteur

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 april 2017

Laatst Geüpdatet: 8 april 2017

Tobias Kersloot timmert aan de weg als acteur

Tobias Kersloot is steeds bekender aan het worden als acteur. Zeker nu hij in korte tijd achter elkaar een grote rol heeft gespeeld in Brussel, in Klem en in Nieuwe Buren. Tobias heeft daarnaast ook een relatie met een andere bekende actrice: Abbey Hoes. Samen met haar is hij binnenkort te zien in het derde seizoen van Nieuwe Buren.

Tobias Kersloot als acteur

Tobias Kersloot timmert hard aan de weg als acteur en eigenlijk begon hij daar al op jonge leeftijd mee. Als dertien jarig jongetje zagen we Tobias tenslotte al voorbij komen in VRijland waarvoor hij in de huid kroop van Jesse Jaspers. Daarna verscheen hij in de ene serie na de andere en was hij in de nodige films te zien. Pas sinds de afgelopen tijd liggen er ook grotere rollen voor Tobias Kersloot voor het oprapen. Zo kreeg hij al naamsbekendheid door zijn rollen in De Reünie (Bart Jong), Publieke Werken (Theo) en Kappen! (Emiel). In 2017 ging het helemaal los voor Tobias Kersloot toen hij een rol veroverde in Brussel als Mark de Vries en in Klem. In laatstgenoemde serie kroop hij in de rol van Jim, het vriendje van Laura (Marie-Mae van Zuilen).

Tobias Kersloot in Nieuwe Buren

Tobias Kersloot is één van de gezichten in Nieuwe Buren seizoen drie. Samen met zijn vriendin Abbey Hoes is hij binnenkort te zien in de dramaserie. Terwijl zijn vriendinnetje de dochter van Fockeline Ouwekerk en Tibor Lukács speelt, kruipt de twintigjarige Tobias in de huid van de zoon van Carl. Wat de naam van Kersloot wordt in Nieuwe Buren, wordt later pas bekendgemaakt. Tobias had als Felix ook een grote rol in Hotel de grote L. Ook daar speelde Tobias al samen met Abbey Hoes, die de rol van Libbie vertolkte.

Tobias Kersloot is te volgen via Instagram en Facebook.