Sterren op TV
Jannicke Maessen Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 7 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Tjitske Vos en Jannicke Maessen in Idols

Jannicke Maessen en Tjitske Vos doen in Idols 2017 een gooi naar eremetaal. Ze verschijnen voor de jury om hun auditie af te werken, maar het brengt nog niet het grote succes waar de dames op hopen.

Tjitske Vos waagt zich in Idols aan Queen

Tjitske Vos wilde in Idols graag horen dat ze een eigen stem had. De 22-jarige is pedagogisch medewerker en vindt zingen superleuk. “Ik denk dat ik het wel kan. Ik kan best wel veelzijdig zingen en wil mezelf zijn.” Tjitske zette hoog in, want ze waagde zich aan Bohemian Rhapsody van Queen. Het werd geen succes. De jury was niet mals.

“Ik vond dit echt schandalig slecht”, aldus Ronald Molendijk. Jamai sloot zich daar bij aan, terwijl Eva Simons het nog een positieve wending probeerde te geven. “Ik zie dat je er echt van geniet. Daar is muziek ook voor, om geluk en vreugde te voelen. Dat voel jij allemaal en dat is fijn. Maar ik kijk er professioneel naar en dan is het gewoon slecht.”

Jannicke Maessen de dagcrème in Idols

Jannicke Maessen zorgt voor positieve input bij Idols. De 21-jarige studente maatschappelijke zorg komt uit Horst, maar vertoeft vooral bij haar vriendje Arno in Gemert. Jannicke waagde zich aan No Mercy van Racoon en had haar steun en toeverlaat Arno aan haar zijde. Ze hebben elkaar ontmoet via de datingsite Pepper.

“Voor ik Arno leerde kennen was ik best onzeker en durfde ik niet zo heel veel”, biecht Jannicke. De stap naar Idols is dus groot. “Dit heb ik nooit eerder gedurfd. Je moet jezelf geven, want je weet maar nooit wat ervan kan komen.”

Haar auditie werd geen doorslaand succes. “Ik vind je ook wel een dagcrème tegen chagrijn. Ik snap dat ze bij je werk met je weglopen”, belichte Ronald Molendijk de positieve kant. De rest van de jury gaf alleen wel duidelijk te kennen dat haar zang niet voldoende was.

Jannicke Maessen is ook te volgen op Facebook en Instagram.

Geplaatst door Jannicke Maessen op vrijdag 3 april 2015

Geplaatst door Jannicke Maessen op woensdag 19 november 2014

Geplaatst door Jannicke Maessen op maandag 11 juli 2016