Sterren op TV
Tjindjara Metschendorp The Voice of Holland

Tjindjara Metschendorp schittert in The Voice of Holland

Tjindjara Metschendorp schittert in The Voice of Holland. Deze jongedame is een echte alleskunner. Alhoewel we haar nu op het podium van TVOH mogen bewonderen, heeft ze ook al een naam opgebouwd in de musical-wereld. Ook pakte Tjindjara al aardig wat naamsbekendheid met haar single Angel on the Streets in samenwerking met F1rstman. Ook de titelsong van Voor Elkaar Gemaakt is afkomstig van Tjindjara.

Tjindjara Metschendorp in The Voice of Holland

Tjindjara Metschendorp doet mee aan The Voice of Holland. Lange tijd heeft ze haar deelname aan TVOH geheim moeten houden, maar sinds de promo’s van de eerste aflevering van het achtste seizoen online staan is haar deelname eindelijk bekend. Tjindjara zong het nummer What About Us van P!nk en overtuigde daar alle juryleden mee. “Mooi hoor”, was de gezamenlijke mening van de juryleden. Tjindjara koos voor Ali B als haar coach. Het was voor Tjindjara overigens ook niet de eerste keer in een talentenjacht. Ze deed ook mee aan X-Factor, maar haalde de liveshows daar niet.

Tjindjara Metschendorp als zangeres

Tjindjara Metschendorp is keihard aan het werk als zangeres. Dat begon eigenlijk al als klein meisje, toen ze in 2005 de finale van het Junior Songfestival haalde. De in Amsterdam geboren en woonachtige jongedame schitterde daarnaast ook al in een aantal musicals. Zo was ze understudy van Rachel Marron in The Bodyguard en understudy van Deena Jones in Dreamgirls. Vooral voor die rol in de laatste musical moest Tjindjara hard vechten.

Alhoewel ze in eerste instantie niet was uitgenodigd om auditie te doen, besloot ze toch heen te gaan en wist ze de jury alsnog te overtuigen. Ook met haar eigen muziek is Tjindjara hard bezig. Dat resulteerde al in de titelsong van de film Voor Elkaar en in de single Angel on the Streets in samenwerking met F1rstman. Ongetwijfeld gaan we de komende jaren echter nog véél meer van Tjindjara horen.

Tjindjara Metschendorp is te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.

De andere deelnemers aan The Voice of Holland 2017 zijn: Kira Dekker | Chris Alain | Silke van de Klundert | Jeremy Hazeleger | Kimberly Maasdamme | Lloyd De Meza | Jennifer Terwel | Kevin Fullinck